Ensimmäinen luukkuJoulukuu.

Voiko aikuisilla ihmisillä olla kotona joulukalenteri? Täällä semmoinen nyt kumminkin on. En vaan voinut olla ostamatta tätä. Jyväskylään vasta avatusta Tigerista löysin joulukalenterin ja maksoi vain euron. Veikkaan, että suklaat sisällä eivät kovin maukkaita ole, mutta tykkäsin kovasti kalenterin ulkonäöstä.  Itse olen onneton joulukalenterien avaaja ja saatan olla monta päivää jäljessä ja tuolla toisella se menee taas vähän toisinpäin. Tosin tänä aamuna oli ensimmäinen luukku vielä kiinni. Veikkaan, että oon vähän liian tarkkaan vartioinu niitä ;) Toivotaan, että kalenteri tuo vähän piristystä aamuisiin kahvihetkiin ja ehkä se päivä lähtee paremmin käyntiin suklaan voimalla. 


Tuntuu kyllä ihan hassulta, että nyt oikeasti on joulukuu. Kotona kuusi ja ulkona lunta saa kyllä mielenkin vähän jouluiseksi. Eilen illalla vielä pyörittelin tuonne ulos lumipalloista lyhdyn. Varmistin vielä ennen nukahtamista, että eihän se voi sytyttää koko taloa. Vastaus oli sen verran epäuskottava, että uskalsin laittaa silmät kiinni ja antaa unen tulla. 

Nyt täällä kumminkin jo virkeänä ja mielessä päivän hommat. Pientä siivousta ja kokkailua lähinnä ja jos sitä viimein ehtisi vilkaista niitä joulukortteja ja katsoa riittääkö hermot siihen, mitä oon niistä suunnitellut. Pikkuinen näpräily on oikeasti ehkä ainut asia, missä ei kärsivällisyys oo parhaimmillaan. Rakkaudella tehdyt korit joka vuosi ;) ja siis oikeasti tykkään niitä tehdä ja välillä kun olo on oikein luova tulee tehtyä monenlaista muutakin pientä juttua. Kuvassa näkyvä tyyny valmistui viime vuonna yhtenä luovana päivänä ja tykkään siitä edelleen. Idea tosin poimittu jostain kuvasta ja vähän muokkailtu, mutta ihan mukava sitä oli painella kuusia kankaaseen sen hetken. 

Tällaista tänne tänään. 


Oikein mukavaa joulukuun ensimmäistä sinne teille <3 

Ruut

8 kommenttia

 1. Niinpä, tänään sai avata jo ensimmäisen luukun. Kohta on joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulua onkin jo odotettu ja sieltä se vaan taas lähestyy :)

   Poista
 2. Kiva kalenteri! Mullakin on :) Ihanaa joulukuun eka päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me muistettiin jopa tänään aukaista luukku ja heti kaks kerralla :)

   Poista
 3. Christmas time is the best! Lovely photos dear
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. it's nice to hear that.. thanks <3

   Poista
 4. Voi olla ihan hyvin :D Meillä löytyy perheen yhteisestä kalenterista karkit myös vanhemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tässä muiden blogeja lueskelin niin taitaa se kalenteri aika monen kotoa löytyä :)

   Poista