Itsetehty jouluinen koriste oveen
Meillä ei tänä jouluna ole ulkona jouluvaloja. Oli kyllä lyhty valoineen, mutta jostain syystä patterit menettivät tehonsa jo joku aika sitten eikä uusia ole tullut vaihdettua. Olenkin lähinnä keskittynyt ihailemaan muiden jouluvaloja. On ollut mukavaa lenkkeillä aina iltaisin, kun kaikkialla on niin kaunista ja jouluvaloja on lähes joka talossa. Joitain kumminkin halusin meillekin. Tarvikkeita ei omasta kodista löytynyt, joten luotin äidin varastoihin. 

Tein eilen tällaisen ovikoristeen ja odotan jo, että pääsen sen kotioveen ripustamaan. Yksinkertainen idea ja hyvinkin helppo toteuttaa. Tykkäsin myös lopputuloksesta. Loistava idea vaikka ihan jo lahjaksikin, jos haluaa jollain pienellä muistamisella toivottaa toiselle hyvää joulua. Sopii nimittäin ripustettavaksi myös esimerkiksi tuolla tavalla aitaan tai mihin tahansa mihin nyt ripustaa jotain voi.  


Tarvikkeet:

kanaverkko (sen kokoinen, mitä itse koristeesta haluaa tehdä)
oksia
naru
käpy

leikkaa kanaverkko sen kokoiseksi kun itse haluat koristeen olevan. laita verkko rullalle ja verkon sisään haluamasi määrä kuusen oksia. kieritä naru verkon ympärille ja tee solmu. lopuksi laita käpy kiinni haluamaasi kohtaan.


Oikein mukavaa torstaita sinne jokaiselle! 

Ruut


6 kommenttia

 1. Anonyymi12/15/2016

  Onpas kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän oli erilainen kun ohjeessa mutta lopputulos miellytti myös omaa silmää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pinterestistä löytää aina vaan kivoja juttuja :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tykkään myös itse ja olenkin sitä nyt päivittäin ovessa ihaillut :)

   Poista