DIY tyynyliinaEn tiedä mistä se johtuu, mutta aika vähän on tullut nykyään tehtyä mitään käsitöitä, askarteluja tms. Mulla on ollut kaapin pohjalla kohta yli vuoden käyttämättömät valkoiset tyynyliinat. Ne ostin joskus 50 sentillä ja päätin jo silloin, että jotain niihin piirtelen. Nyt äitin luona käydessä otin värit lainaan ja tässä mun ensimmäinen tuotos ;) Ihan kovin suurta vaivaa tähän ei tarvinnut nähdä ja en oo ihan varma, että miellyttääkö lopputulos mua, mutta viesti on selvä ;) 

Meillä on toistuvasti keskustelua tyynyvuorista täällä kotona. Aika monesta tyynystä oon jo luopunut, mutta sängyn tyynyistä en oo raaskinu. Tykkään siitä, että petaus on jotenkin kutsuva ja muhkea. Ymmärrän kyllä sen, että toisen ollessa puolet pidempi kuin mä (noin), on sänkyyn aika hankala änkeytyä, jos ei itseään suoraks saa. Ehkä tuossa tyynyssä oleva viesti saa tuon toisenkin hetkeks niistä tykkäämään. Vai mitä mieltä olette? 

Ajatus tuohon hyvinkin kliseiseen tekstiin lähti siitä kun keskusteltiin yks päivä, mihin me laitettas punainen matto, jos oltais Suomen Kaunein koti- ohjelmassa mukana. Itse suunnittelin heti keittiötä, koska viihdyn siellä katsellen ulos ja tykkään muutenkin mun keittiöstä. Toinen kertoi viihtyvänsä mun vieressä. 


Noinhan se oikeastaan menee. Kodin tekee ne ihmiset ja aika hiljaista täälläkin on päivisin, kun yksin tavaroita siirtelen ja siivoilen. Eilinen jakso kyseisestä ohjelmasta oli mukava jo senkin takia, että siinä oli kuvattu pieniä koteja. En minäkään ihan heti olis kuvitellu, että tämän kokoiseen kotiin haluaisin jonkun kanssa muuttaa, mutta me oikeasti mahdutaan tänne tosi hyvin. Paljon ei tilaa tarvitse, kun voi olla siinä vieressä :) 

Oikein mukavaa tiistaita!

Ruut 

2 kommenttia