Treffi-ilta kotona Siitä oli taas kulunut jo jonkin aikaa, kun oltiin viimeksi käyty treffeillä ja tuntuu, että näin talvisin sitä ei kovin usein iltaisin halua täältä kotoa edes poistua. Mitä sitten oikeastaan tarkoitan edes treffeillä? Eikös tässä samassa taloudessa olla jo muutenkin aika monta tuntia kahdestaan? Arki on kumminkin arkea ja ainakin minä kaipaan välillä ihan sellaisia kunnon treffihetkiä, joissa voi vaan keskittyä tuohon toiseen, jutella ja olla tai sitten tehdä jotain ja vaan nauttia toisen seurasta. Jos poistuisimme kotoa niin tiedossa olisi varmasti ulkona syöminen. Toisaalta taas yhdet mieleen painuvista treffeistä oli Escape Roomissa, jossa saatiin yhdessä ratkoa tehtävää. Toki myös yöt hotellissa ja erilaiset matkat ovat kivoja, metsäretkistä puhumattakaan.


Kuten jo aiemmin sanoin, että välillä on kiva pysyä ihan vaan kotona. Jouluna tuli sen verran matkustettua, että jo senkin takia ei tehnyt mieli autoon istua. Päätettiin siis järjestää ihan oikeat treffit tänne meille kotiin. Olisi tuntunut hassulta itse pukeutua jotenkin hienommin, joten ruoka sai olla se tärkein juttu tässä illassa. Teemana meillä oli USA. 


Keksittiin tämä idea oikeastaan ihan sattumalta ruokakaupassa ollessamme ja olihan se mukavaa yhdessä odottaa perjantaita ja sitä, että päästäisiin viettämään meidän jenkkipäivää. Aamupäivän kokkailin. Tein itse pihvit ja ranskalaiset ja pilkoin lisukkeet hampurilaisten väliin. Ruokajuomana Dr Pepperiä. Iltapäivä sitten katsottiin leffoja ja syötiin sipsejä. Ei siis mitään kovin ihmeellistä, mutta ruoka maistui ja seura oli tietenkin sitä parasta. Päätettiin jo siellä kaupassa, että jatketaan näitä taas kun siltä tuntuu. Maita riittää ja elokuvia niihin liittyen myös, joten saa nähdä, mikä maa seuraavaksi valitaan. Tällaisen teeman ympärille kun on helppo rakentaa lähes mitä vaan ja eipähän tarvi yhtenä päivänä kovin pähkäillä, että mitä syötävää sitä laittaisi. 


Nyt taas täällä eletään sitä tavallisen kiireistä arkea ja treffit ovat muisto vain. Onneksi hyvä sellainen ja eipähän tämä arkikaan niin kamalaa ole. 

Oikein mukavaa arkista tiistaita sinne teille myös!

Ruut

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Mietin jo, että olikohan tää edes kovin ihmeellinen juttu :D Hauska päivä silti!

   Poista
 2. Ihana idea! Täällä sentään käsiteltiin tänään seuraava kysymys :D Saapa nähdä milloin treffi-idea pääsis käyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että mahdollisimman pian ja noi kysymykset, onhan ne tärkeitä ;)

   Poista
 3. Ihanat treffit teillä ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan hauska päivä ja parasta on se, että molemmille maistu ruoka ja leffoja tykätään katsella, joten just meidän näköistä ;)

   Poista