#viikonloppu
Jotenkin sitä aina odottaa tuota viikonloppua, vaikka toisaalta mun jokainen päivä vois olla lauantai. Luultavasti kumminkin sen takia, että tuo toinenkin on kotona edes muutaman päivän ja saadaan oikeasti yhdessä heräillä ja miettiä, että mitä kaikkea päivällä tehtäisiin. Toki meidän toiveet ei aina kohtaa, koska mullahan olis energiaa vaikka kuinka. Välillä nimittäin takana saattaa olla melkein viisi kokonaista kotipäivää ihan vailla minkäänlaista puuhaa. Sitten taas toisella on takana pitkä työviikko ja ainut asia, mitä viikonlopulta toivoo on se lepo.. 

Molempien toiveita tietenkin kuunnellaan ja aika hyvin saatiin taas muutama päivä menemään. Takana on pari rauhallista aamua, jolloin sängyssä voi loikolla, kunnes on pakko saada kahvia. Kahvia juodaan välillä pannu, välillä kaksi ja samalla lueskellaan päivän lehteä ja paistellaan kananmunia. Rauhalliset aamupalat ja herkulliset lounaat ovat osa lähes jokaista viikonloppua. Tänä viikonloppuna syötiin tortilloja ja haettiin pizzaa. Päivällä ulkoillaan, nukutaan päikkäreitä tai katsellaan ohjelmia. Tänä viikonloppuna ampumahiihtoa tuli seurattua useamman kerran. Iltaisin saunotaan. 

Kahdestaan on kiva touhuta kaikenlaista ja toisaalta taas saattaa kulua tuntejakin, että ollaan omissa touhuissamme. Katseet kohtaavat vain hetkittäin, kun on pakko ihan vaan vilkaista sitä toista. Uskon, että viihdyttäis kaksin hyvinkin pitkiä aikoja, mutta joskus on kiva nähdä muitakin. Sunnuntaina päästiin lounaalle siskon luo, jossa myös vanhempani olivat. Muiden suunnatessa pulkkamäkeen lähdettiin me jäälle. Viikonlopun urheilullisin suoritus oli hiihtoretki, jonka jälkeen olo oli kyllä todella onnellinen. Selkä alkaa olla sen verran paremmassa kunnossa, että suksi luistaa ja se jos mikä on ihanaa. 

Toivottavasti myös teillä on takana mukava viikonloppu. 

Ruut

5 kommenttia

 1. Viikonloppu oli mukava, vaan ei kovin rauhallinen, ohjelmaa oli taas riittävästi. Eilen illalla kirjoitimmekin kalenteriin, ensi viikonloppu on varattu kotoilulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on oikeasti ihana vaan olla kotona ilman sen suurempia suunnitelmia, mutta kyllä sitä välillä on kiva sieltä poistuakin ja toisaaltahan sitä aina odottaa just niitä kivoja juttuja ja suunnitelmia :)

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa viikonloppunne! <3 Viikonloppuna olikin hienot ulkoilukelit, toivotaan että ne jatkuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään täällä ainakin on ihan todella hieno ilma ja kyllä mä luotan siihen, että kevättä kohti mennään ja ilmatkin vaan paranee ;)

   Poista
 3. Ihana tunnelma kuvissa! Aurinkoista viikonloppua, Ruut! <3

  VastaaPoista