lumen keskeltä
Tämän lumimäärän keskellä on muuten aika hankalaa uskoa sitä, että ollaan jo lähempänä huhtikuuta. Eilen ajeltiin autolla jäätiellä ja pudotettiin "anopin" katolta lumia. Tänään töissä ei jossain vaiheessa nähnyt ulos ollenkaan, kun satoi niin paljon lunta. Onneksi se sade loppui lähes yhtä nopeasti kuin alkoikin. Iltapäivällä töiden jälkeen lähdettiin jäälle hiihtelemään ja nauttimaan auringosta. Saa nähdä, oliko viimeinen kerta suksilla vai vieläkö ehtii. Talvi on kyllä mukavaa aikaa, mutta ei se haittaisi, vaikka tuo lumi tuosta sulaisikin.

Lumesta huolimatta kevät on hiljalleen täällä ja siitä kertoo tuleva pääsiäinenkin. Kohta on aika kaivaa tipu kaapista ja syödä ehkä muutama suklaamuna.

Sitä ennen vielä muutama työviikko. Josta toinen alkoikin jo tänään.

Eipä tänne sen ihmeempiä kuulu. Ihan tätä tavallista arkea edelleen. Töitä ja tekemistä riittää.

Toivottavasti myös teillä menee hyvin. Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa.

Ruut
2 kommenttia

 1. Oi, teillä on kyllä siellä vielä aika paljon lunta. Täällä lännessä pyörätiet sulavat kohisten ja aurinko sulattaa loputkin lumet katoilta.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tätä lunta tosiaan riittää ja tänään on satanut taas, ettei vaan lopu kesken ;) Ehkä meilläkin joku pv maa alkaa jostain lumen alta pilkottamaan :D

   Poista