ajatuksia viikon alkuun


Olin jo muutama päivä sitten aivan varma, että meille ei tänä vuonna pääsiäistä kotiin tule laitettua. Vähän jo kauhistuinkin sitä, että mikä mulla on, kun ei yhtään tee mieli istuttaa ruohoa tai ostella pääsiäiskukkia. Onneksi viikoloppu teki taas tehtävänsä ja sunnuntaina oli sen verran virtaa, että aloin siivoamaan laatikoita. En tiedä onko teillä miten siivottuja laatikoita, siis sellaisia, joihin tungetaan kaikki tärkeät paperit, kaikki ne niin ihanat ja tarpeelliset muistot yms. Ihan hirveä urakka taas, mutta lopputulos oli sen verran palkitseva, että kannatti ryhtyä. Sieltä se tipukin taas onneksi löytyi kaiken roinan seasta.

Kyllä me tehtiin viikonloppuna muutakin, kun vaan siivottiin. Perjantaina lähdin suoraan töistä kampaajalle ja sieltä vielä Sisustusiltaan, jonka Maru oli järkännyt. Marun blogia olen lukenut jo kauan, mutta ihan ensimmäistä kertaa sain hänet tavata. Ilta oli aika ihana ja se, että pääsin sinne vielä siskon kanssa kaksin tuntui todella mukavalta. Sanoisin, että täydellinen tapa aloittaa viikonloppu. Lauantai vietettiin Paviljongissa lapsi ja lemmikki-messuilla. Itse en sinne ollut ollenkaan menossa, mutta tuo ukko-kulta (en tiiä, että millä nimellä häntä blogissa kutsuisin, kun poikaystävä kuulostaa liian nuorelta ja onko mies vaan aviomiehen määritelmä tai, entä sitten mun usein kirjoittama kutsumänimi tuo toinen, se kuulostaa melkein liian kylmältä) vaati päästä messuille.. Messut oli yllättävän kivat. Ollaan vähän toivottu, että joku pv meitä olis täällä kolme ja vähän sillä silmällä katseltiin siellä pikkuisia.. Eläimiä siis. Lapsia vilisi silmissä ihan ilman katselujakin ja heillä näytti olevan hauskaa :) Päästiin onneks lyöttäytymään siskon ja serkkuni ja heidän lapsiensa seuraan, joten aika ihana lauantai siitä tulikin. Sunnuntaina saatiin pienet virpojat meille kylään ja nautittiin herkuista.


Tänä aamuna olikin sitten todella vaikea nousta töihin. En jotenkin saanut unta ja olin vielä kahden aikaan hereillä tietäen, että kello soisi kuudelta. Nyt on kumminkin maanantai lopuillaan ja istun tässä sohvalla joka paikka kipeänä. Käytiin sellainen hiihtolenkki tuolla, että kyllä sai kroppa treeniä. Ihan parasta.

Otin kuvankin ja laitoin Instaan. Samalla aloin miettimään sitä, kun nykyään kuulee niin paljon siitä miten tyhmää on kun monet ottavat kuvia ihan joka tilanteesta tai että eikö silloin ole elämää, jos ei siitä laita kuvaa jonnekin. Itse olen tästä vähän toista mieltä. Toki tässäkin on monta puolta, mutta minä oikeasti tykkään ottaa kuvia. Toki otan niitä mielelläni just niistä ihanista hetkistä. Palaan todella usein viikonkin aikana vanhojen kuvien pariin. Tykkään katsella rakkaita ihmisiä tai sitä, että miten kaunista jossain oli. En minä suurinta osaa kuvista edes jaa mihinkään vaan pidän ihan vaan itselläni, mutta kyllä mielelläni jaan niitä omasta mielestä kivoja kuvia aina välillä. Ehkä se on tapa kertoa niille ystäville, joita ei ihan joka päivä näe, että täällä on tehty tällaisia juttuja ja toisaalta ne kuvat monesti muistuttavat myös itseäni siitä, että elämään mahtuu paljon hyvää. Arki on arkea ja vaikka se onkin juuri sellaista mistä tykkään niin kyllä sitä välillä on ihana muistella mitä on tehnyt vapaalla. Entä ne päivät, kun kaikki menee huonosti. On myös vaikea selittää vieraille ihmisille, että millaista on elää tässä mun kropassa. Ei se aina ole niin kivutonta. Joskus sattuu kovasti ja silloin on niin ihana muistella ihania hetkiä. Joskus taas harmittaa kovasti, ettei pysty tekemään jotain ja sitten voi muistella, että pystyn tekemään hyvinkin paljon. Mulle ne kuvat on ollu tärkeitä. Enkä muuten pane pahaksi ihailla myös muiden kuvia. Seuraamani blogit ja instatilit tuo paljon iloa mun elämään. Ehkä sitä kumminkin osaa vielä onneksi erottaa, että milloin on hyvä kuvia ottaa ja mitkä hetket on hyvä jättää kuvaamatta :) Meitä on monenlaisia ja jokaisella ne omat tapansa elää.

Tulipas siinä taas juttua..Vielä muutama työpäivä ja sitten lomaillaan. Mun toiveet pääsiäslomalle sisältää paljon elokuvia, sarjoja, löhöilyä ja päikkäreitä :)

Mukavaa maanantaita. Mä katson täällä, että mitä Kape kokkailee ja yritän painaa mieleeni hyviä ohjeita..

Ruut

4 kommenttia

 1. Ihastuttava tipu kuvissa. Vielä kolme päivää ja sitten odotettu sekä ansaittu neljän päivän vapaa. Mukavaa tulevaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipu on mun ainut pääsiäiskoriste :) Oon sen joskus kirpparilta löytänyt 50 sentillä ja se on kulkenu mukana jo kauan..

   Poista
 2. Sullapa oli monipuolinen viikonloppu! Sama homma oli täällä, uni ei tullut silmään sunnuntaina,kun kelloa oli siirretty...Ihanaa pääsiäistä 🐥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on enemmän tekemistä ja suurimmaks osaks taas ei :) Mulla on ollu nykyään tosi paljon ongelmia tuon unen kanssa viikonlopun jälkeen. Ei pitäis muuttaa yhtään tuota rytmiä, mutta välillä on vaan kiva valvoa pitkään.

   Poista