Meidän pääsiäinen


Olipahan pääsiäinen.

Just nyt makaan täällä sängyssä, mutta viimeiset kolme päivää on mennyt vessassa. Ei meihin mikään tauti ole iskenyt vaan päätettiin käyttää tämä pääsiäinen pieneen pintaremppaan kylppärissä. Koko kylpyhuone ja sauna koko pienen muutoksen, josta on tulossa varmasti tällä viikolla ihan oma postauksensa. Tänään oli kyllä aikaa kirjoitella, mutta teki mieli vain lepäillä.

Kaiken remontin ja sotkun seassa yritettiin vähän nauttiakin näistä vapaista. Nähtiin ystäviä, syötiin hyvin, käytiin yhdellä keikalla ja vietettiin yksi yö hotellissa. Vähän mitä haaveilinkin. Ainoastaan tuo hotelli tuli pakollisena, kun maalin piti antaa kuivua tietty aika ja todettiin, että oli vaan parempi lähteä kokonaan kotoa pois. Ei sillä, että hotellissa ei olis kiva olla. Tuntu kyllä vähän hassulta olla Jyväskylässä hotellissa. Tosin kyllä siinä aamupalaa nauttiessa tuntui, että oltais jossain oikeastikin matkalla :)

Näin jälkeenpäin täytyy todeta, että oli kyllä kaiken vaivan arvoista, vaikka nyt väsyttääkin ihan kamalasti.

Toivottavasti teillä on ollut rennompaa ja ootte ehtiny nauttimaan ihanasta auringosta. Me kun katseltiin vaan ikkunasta pihalle, että kauniilta näyttää ja tänään, kun vihdoin oli aikaa ulkoilla niin keli muuttuikin sitten vähän lumisemmaks. Tekee mieli muuten mennä pelastamaan nuo tänne saapuneet joutsenet meille sisälle lämpöseen. Voi kevät, missä oot?

Nyt aion hautautua kokonaan peiton sisään ja vihdoin ottaa sen kirjan käteen, mitä oon koko pääsiäisen halunnu lukea. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille!

Ruut
6 kommenttia

 1. Jes, remppajuttuja mä ainakin luen mielelläni! Mukavaa viikkoa, ihan hurjaa että on jo huhtikuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kiva kuulla. Nyt siellä pikkuinen juttu oliskin :)

   Poista
 2. Jään odottelemaan mielenkiinnolla kuulumisia teidän rempasta. Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tällaiset jutut kiinnostaa :) Eipä niitä tässä talossa kovin usein tule, mutta onneksi välillä kumminkin :D

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta :) Täällä meni rentoillessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mekin taas seuraavilla vapailla rentoillaan :) niitä odotellessa! Kiva oli silti välillä tehdä jotain ihan muutakin.

   Poista