Rauhallinen viikonloppuTerveisiä täältä sohvalta. Kyllä nyt tuli viikonloppu tarpeeseen. Meidän yhteinen taival pienen Lakan kanssa ei oo alkanut ihan niin kivuttomasti ja muutaman kerran on jouduttu turvautumaan eläinlääkärin apuun ja istuttu tiputuksessa ja valvottu öitä. Samaan aikaan vielä töissä tapahtui muutoksia ja oma työnimike muuttui, tehtävät lisääntyivät ja uutta opeteltavaa on riittänyt. Perjantaina oli jo sellainen olo, että vähän aikaa vois vaikka levätä.

Tää viikonloppu ollaankin oltu ihan vaan kotona kolmisin ja otettu rauhallisesti. Meidän pieni perhe ja hiljalleen alkaa omakin sydän sykkiä vähän rauhallisemmin, kun kaikilla on hyvä olla.Eilen aloitettiin grillikausikin ja ulkona ollaan nautittu ihanasta lämmöstä joka päivä. Nyt taas tuntuu siltä, että maanantai voi tulla ja jopa ehkä vähän odotankin sitä, että pääsen muutaman työjutun ratkomaan. Naureskelinkin itsekseni töissä perjantaina, että onneks en hommannu mitään harrastusta silloin sairasloman lopussa. Silloin kun sitä kaipasi aivoille jotain hommaa ja mietin, että lähdenkö taas jatkamaan mun saksan opintoja. Nyt oon ihan varma, että nää aivot saa tarpeeks toimintaa :D Blogin pariin oon tosin välillä kaipaillut kovastikin, mutta tässä arjessa on hoidettava asia kerrallaan.


Nyt aion pitkästä aikaa tarttua kirjaan. Ei ehkä niin kevyttä luettavaa, mutta taas yksi kirja, jonka unohdin kirjakerhosta perua. Tässä lähiaikoina kun on tullut luettua lähes ainoastaan koiranpennun hoito-ohjeita yms. Kaipaan jotain ihan muuta luettavaa. Lupaan raportoida sitten oliko tuo kirja sellainen, joka kannattaa lukea. Ajattelin myös joskus kirjoittaa muutaman sanan siitä, kun koiranpentu taloon tulee. Jos siellä joku nyt sellaista harkitsee :)


Mukavaa ja leppoista sunnuntaita. Kiva kun jaksatte olla mukana, vaikka täällä ei aina niin aktiivista ole.

Ruut

3 kommenttia

 1. Rauhalliset viikonloput ovat toisinaan tarpeen.
  Mukavaa vappua ja alkavaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne. Täällä ainakin kaivataan just nyt hyvinkin rauhallisia viikonloppuja. Ehkä sitä virtaa sitten taas kesää kohden tulee vähän lisää :) Mukavaa vappua ja toukokuun alkua myös sinne teille Kaisa.

   Poista
 2. Hei Ruut! Toivottavasti pieni kaveri voi jo paremmin! <3 Se on niin ilkeä tunne, kun karvakaveri on tiputuksessa eikä itse voi tehdä mitään, vaikka niin kovasti haluaisi.. Jaksamisia sinne!

  VastaaPoista