Silloin joskus..


Mukavaa lauantaita. Kuka vielä muistaa mun entisen blogin ja entisen kodin? Way Of Passing Time- blogi on edelleenkin ollut auki ja sitä on aina välillä kiva käydä lueskelemassa. Siellä myös näyttää edelleen olevan noin 100 kirjautunutta lukijaa, mihin tämä uusi blogi ei ole koskaan päässyt :D Tänään oli taas sellainen aika, että tuota blogia lueskelin Mulla piti olla jotain ihan muita suunnitelmia, mutta täällä sitä kotona ollaan ja lepäillään. 
Tämä asunto oli ensimmäinen omistusasuntoni ja siksi varmasti tulee pysymään aina mielessäni. Tulihan siellä asuttua monia vuosia. Niihin vuosiin mahtuu niin monenlaisia hetkiä. Paljon on edelleenkin samoja juttuja sisustuksessa myös tässä nykyisessä kodissa, mutta toisaalta taas niin erilaista. Ainakin omaan silmään :) Älkää muuten välittäkö kuvien huonosta laadusta.Tässä asunnossa parasta oli varmasti silloin koko asunnon tunnelma. Se tuntui jo heti ensi päivästä lähtien kodilta ja siitä kivan pikku pesän itselleni silloin sisustin. Sijainti oli varmasti toinen, mikä tämän asunnon ostoon vaikutti. Jyväskylä ja Harjun takana oleva alue. Melkein keskustassa, mutta kumminkin rauhassa. No, sittemmin halusin sitä rauhaa vielä vähän enemmän ja piti lähteä tänne kauaksi.


Ihanista muistoista huolimatta voin tänä päivänä todeta, että elämä on tuonut eteen lisää kivoja juttuja. Ehkä tänä aamuna suunnitelmien peruuntuessa ei siltä tuntunut, mutta sekin onneksi vain hetken tunne :) Tänään täällä ja tässä on just hyvä, vaikka sitten vain katsellen telkkaria tuon kaikista rakkaimman kanssa verkkarit jalassa ja tukka sekaisin :) Mukavaa lauantaita myös sinne teille!

Ruut

6 kommenttia

 1. Ihana välillä muistella menneitä ja katsoa vanhoja kuvia. Kivalta kotisi ennenkin on näyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se oli kyllä ihan mukava koti :)

   Poista
 2. No me kyllä muistamme :) Hauska aikamatka menneeseen, vanha blogi on ihana pitää tallessa jo siksi, että voi joskus aina nostalgisoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa kuulla, että joku muistaa :) Mä oon samaa mieltä siitä, että välillä on hyvä muistella menneitä :)

   Poista
 3. Oi mä muistan tän! Kaunis oli tämäkin asunto :) Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä vaan aika menee eteenpäin ja oon ihan varma, että moni asia unohtuis ilman valokuvia. Tosin ei nyt ehkä ihan koti, mutta jotkut pienet jutut. Välillä on ihana vaan selaila vanhoja kuvia ja muistella hetki :)

   Poista