Aihetta juhlaan
Lauantaina juhlittiin meidän tupareita. Ihan vain muutaman ystävän kesken. Syöden ja seurustellen. Syömisenkin suhteen mentiin ihan vaan pizzalla ja herkuilla. Ajatuksena oli kutsua ystävät kylään ja viettää mukava ilta ihan ilman stressiä valmisteluista yms. Talokaan ei ole vielä ihan valmis, saunasta puuttuu ovi, piha on laittamatta eikä maalauskaan ole aivan valmis. Ei sitä aina tarvitse kaiken olla niin täydellistä tai ihan valmista. Juhlaan oli kumminkin aihetta, koska tää on koti, jota todellakin kannattaa juhlia. Meidän oma ihana koti. Ilta oli onnistunut ja tuntui, että vieraat viihtyivät hyvin. Taisi tehdä meillekin hyvää ihan vaan olla ja nauttia..

Tällä viikolla on muutenkin juhlia. Päästään juhlimaan siskoni pojan synttäreitä. Taitaa olla jo kolmas kerta kun niitä juhlitaan. Aiemmat oli silloin oikean päivän lähellä, kun sankari oli meillä yötä ja seuraavat vanhempieni luona, kun satuttiin olemaan kaikki paikalla ja nyt on sitten ne juhlat :D Niin ja aletaan täällä hiljalleen valmistella niitä kesän pääjuhlia, joihin tekemistä vielä riittää. En ole ihan varma, että haluanko kirjoittaa hääjutuista enempää tänne, ainakaan ennen juhlia, mutta aika näyttää sen.. Monenlaista juhlaa siis täällä. Tosin vasta oltiin niissä oman pappani hautajaisissakin, että kyllä sitä elämään on mahtunut niitä vähän surullisempiakin juhlia.

Nyt kumminkin eletään tätä tiistaita ja ihan kovin arkista sellaista. Päivä tehtiin töitä ja äsken juostiin Lakan kanssa ulkona sillä aikaa kun tuo mies maalasi taloa.

Mukavaa tiistaita myös sinne teille.

Ruut

4 kommenttia

  1. Varmaan oli teille tarpeellinen ilta rentoutua ja nauttia! Onnea uuteen kotiin vielä tätäkin kautta ❤️

    VastaaPoista