Terassilla


Tämä kesä on ollut oikea terassikesä. Enkä nyt tarkoita niitä kaupungissa olevia terasseja vaan ihan tuota omaa. Siellä ollaan nautittu aamupalat, syöty lounaat, otettu aurinkoa, luettu kirjoja ja välillä vaan istuttu ihastelemassa ympärillä olevaa luontoa kauniine auringonlaskuineen tai seurailtu järvellä elelevää joutsenten perhettä.Tänään siivoilin tuota terassia vähän. Putsailin lyhtyjä ja heitin pois kuolleita kukkia. Syksyn pimeinä iltoina aion istua siellä vilttiin kääriytyneenä ja sytytellä kynttilöitä. Tiesin jo heti tänne muuttaessamme, että tällä terassilla tulen viihtymään.


Meidän viikonloppu on kulunut aika rauhallisissa merkeissä. Ensimmäinen pitkä työviikko loman jälkeen tuntui kyllä todella pitkältä. Niin ja turhaan silloin hätäilin tuon koirulin eloa työpäivien aikana. Hyvin on sujunut kaikki ja koira on oma itsensä. Ehkä hieman uhmakkaampi, muttta niin olisin itsekin jos joutuisin viettää monta päivää yksin vaikka seuraa ;) Ja onhan täällä tapahtunutkin monenlaista. On ollut hautajaisia ja vihkimisiä, elämän iloja ja suruja. Arkeen paluu vaatii totuttelua. Ehkä ensiksi voisi aloittaa siitä, että menisi sinne sänkyyn jo ihan vähän aikaisemmin. Olisi sitten silmät jo enemmän auki aamun lenkeillä. Lakka nimittäin oppi uuden rytmin hyvinkin nopeasti ja haluaa innoissaan joka aamu ulos kuuden aikoihin..


Nyt on onneksi sunnuntai ja arki antaa odottaa itseään vielä hetken. Suunnitelmissa päikkärit ja löhöily. Tää rouva on ansainnu nyt pienen lepohetken.

Mukavaa sunnuntaita myös sinne.

Ruut

Ei kommentteja