Kuusi kotiin ja muita kuulumisia


Heippa taas, pitkästä aikaa.

Aikamoinen rutistus töissä on tässä ollut, mutta nyt näyttäisi siltä, että hieman alkaa hellittämään. Sen huomaa jo siitä, että on kerrankin taas aikaa ajatella blogia. Äsken just tyhjensin kameran muistikortin ja olin sinne lähemmäs 200 kuvaa ottanut, mutta en vaan saanut niitä ulos. Tämä, että blogi päivittyy näin epäsäännöllisesti ei ole kyllä hyvä juttu teille lukijoille. Välillä kun tekstiä tulee se monta viikossa ja sitten ollaan taas kuukausia hiljaa. Vähän tarkkailin myös muiden seuraamieni blogien postaustahtia ja huomasin, että joku säännöllisyys on hyvä olla. Päätin, että yritän sitä kahta kertaa viikossa. Joten tästä lähtien mun blogia päivittyy aina tiistaisin ja torstaisin. Toki pidätän oikeuden postata myös satunnaisesti viikonloppuisin, jos siltä tuntuu ;) Ihanaa, kun ootte jaksanu olla siellä, vaikka tää nainen onkin ollu jossain ihan muualla.

Kuten kuvista näkyy niin täällä meillä on jo hieman jouluista. Halusin koristella kuusen, kun se viime vuonna jäi kokonaan koristelematta ja voi kun se on tuonutkin ihanasti valoa tähän pimeyteen. Myös ulos oon laittanut jo joitain valoja. Vielä oon aika paljon jäljessä naapuruston muista taloista, mutta ehkä tässä hiljalleen jatkan tätä valojen virittelyä. Kuusenkin oikeastaan uskalsin laittaa sisälle, koska kaikilla muilla tällä kadulla jo sellainen oli. En oo koskaan asunu paikassa, missä näin moni aloittais nää jouluhommat jo ennen mua :) Joulu on oikeasti jo kuukauden päästä!

Noin muuten meille ei kuulu ihmeitä. Arkea, mutta se on oikeastaan ihan mukavaa se. Illat katsellaan sarjoja, luetaan kirjaa ja lenkkeillään koiran kanssa. Päivät tehdään töitä. Just nyt istun tässä sohvalla saunasta tulleena ja nautin siitä, että on viikonloppu.

Mukavaa viikonloppua myös sinne teille.

Ruut

2 kommenttia

  1. Oi miten ihanaa joulun tunnelmaa teillä jo! <3
    Täällä myös postaustahti hiukan pidentynyt osin opiskelun vuoksi. Välillä tulee useampi postaus viikossa ja sitten voikin olla hiukan hiljaisempi jakso.
    Mukavaa lauantai iltaa sinne! <3

    VastaaPoista
  2. Joo täällä ollaan oltu jouluisia jo hetki :) Voin vaan kuvitella, että opiskelut verottaa tätä bloggausta, mutta onneks tää on vapaaehtoista ja saa kirjoittaa just niin paljon kun haluaa.

    VastaaPoista