Muutama hyvä kirja


Lukeminen.

Varmasti yksi mieluisimmista harrastuksista, mutta ainakin minulla kovin kausiluonteista. Välillä luen paljonkin ja sitten taas välillä on pitkiä aikoja, että en lue mitään. Tämä harrastus toimii erityisin hyvin näinä päivinä, kun olo on hyvinkin flunssainen ja tietokoneen valo liikaa kipeälle päälle.

Nyt olikin pakko tulla vinkkaamaan teille näistä kahdesta kirjasta. Clare Mackintosh: Minä näen sinut ja Gin Phillips: Niin kuin me olisimme kauniita. 

Ensimmäistä olen vasta lukemassa, mutta vaikuttaa hyvältä ja tuo Phillipsin kirja oli sellainen, etten malttanut sitä yksi viikonloppu kädestäni laskea ollenkaan. Koukuttava ja teksti helppo lukea, joten täyttää just nyt hyvän kirjan kriteerit. Tällä hetkellä olenkin lukenut vain tällaisia vähän jännempiä kirjoja. Ehkä luen liikaa häälehtiä tms. sillä normaalisti suosikkini romanttiset hömppäkirjat eivät vain nyt ole oikein kutsuneet luokseen :D Joten jos tekin haluatte koukuttua, niin voin suositella näitä!Kuvissa mun lukukaverin lisäks meidän uusi penkki. Halusin makkariin sängynpäätyyn penkin, mihin voi nostaa kätevästi ylimääräiset tyynyt ja viltit yöksi. JYSK ei pettänyt taaskaan ja tämä löytyi tarjouksesta. Vielä olisi kiva saada tätä samaa sarjaa oleva vaaterekki makkariin ja taisi tällä sarjalla olla muitakin ihania juttuja. Tämä on muuten myös ensimmäinen huonekalu, minkä kokosimme ihan yhdessä ja vielä sovussa. Ikean huonekalujen kanssa se kun on vähän niin ja näin ;)

Kuvissa myös mun uudet lasit. Näkö oli päätetyön takia vähän huonontunut ja piti hommata uudet lasit. Lähinnä töitä varten ja autoilua, lukuhetket hoituu vielä toistaseks ilman laseja.


Nyt oikein mukavaa iltaa sinne. Itse lähen keittämään kupin teetä ja yritän saada tämän flunssan jotenkin taltutettua, vaikka tänä aamuna kieltämättä tuntu siltä, että tauti ei lähde mitenkään..

Toivottavasti te ootte pysyny terveempinä!

Ruut

Ei kommentteja