Mun polttarit


Tiiättekö mitä? Mulla oli jo polttarit ja kivat olikin!! Muutama sana niistä on ihan pakko kirjoittaa. Kaasoni kysyi ja kauan aikaa sitten, että ketä haluan polttareihini. Mietin asiaa ja totesin, että elo on ollut sen verran kiireistä ja rouva niin väsynyt, että jos vain ne läheisimmät sukulaiset. Ne joiden kanssa olen elänyt koko elämäni. Siskoni ja kaksi serkkuani ja tietysti kaasoni. Ajattelin, että muiden ystävien kanssa ehtii sitten juhlia itse hääpäivänä ja olenhan jo naimisissa, joten ihan sellaiset perinteiset polttarit olis tuntunu ehkä vähän hassulta. Häihin on kumminkin tulossa aika monta rakasta ystävää ja meillä on tarkoitus jatkaa juhlia niin, että varmasti ehtii ystävien kanssa olemaan.

Polttarit pidettiin helmikuun viimeisenä viikonloppuna ja kestivät koko viikonlopun. Tiesin ajankohdan. Toivoin, että se kerrottaisiin. Olen ihmisenä sellainen, joka tarvii yllättävän paljon omaa aikaa kotona ja halusin olla sen perjantain etäpäivällä, että jaksan sitten lähteä koko viikonlopuksi pois kotoa. Siskoni ilmoitti edellisenä iltana ajan, jolloin tulisi minut hakemaan.


Ensimmäinen yö oltiin serkkuni Airbnb Villassa (tästäkin voisin joskus kirjoittaa, ihana paikka!). Ilta kului syöden ja jutellen. Mentiin ajoissa nukkumaan, koska taidettiin kaikki olla aika väsyneitä. Seuraavana aamuna herättiin jo aikaisin ja siskoni alkoi kaasoni kanssa valmistelemaan brunssia. Minä ja serkkuni saunoimme, teimme kasvohoitoja ja lakkailimme kynsiä.

Brunssi syötiin rauhassa. Tämän jälkeen pakkailtiin ja lähdettiin keskustaan. Päästiin pelaamaan Way Outin pakohuoneeseen. Tällä porukalla oli mukava ratkoa huoneen tehtäviä ja hyvin selvitettiin tiemme ulos jo ennen ajan loppumista. Pelin jälkeen lähdettiin hotelliin. Kirjauduimme sisään ja seuraavat tunnit kuluivat lautapelien parissa. Illemmalla lähdimme ulos syömään. Syötyämme jatkettiin iltaa Hollywood Bowlingiin pelaamaan Shuffleboardia. Viimein mentiin hotelliin. Muut kyselivät, että haluanko vielä lähteä johonkin, mutta Suomi Love telkkarista ja hyvä seura riitti minulle oikein hyvin. Aika pelipainoitteinen päivä oli siinä vaiheessa takana, mutta jotenkin tykkäsin tosi paljon!

Hotellin lakanoissa on aina ihana nukkua, vaikka vähän oli jo toisena yönä ikävä Lakkaa, oon niin tottunut, että se on aina mun peiton alla kaikki yöt. Toisiks parasta hotelliyössä on sitten se aamupala. Jyväskylän Verso-hotellin aamupala oli varmasti yksi parhaista aamupaloista, mitä olen koskaan syönyt. Viihdyttiin monta tuntia aamupalapöydässä ja santsattiin kunnolla. Maha täynnä olikin kiva lähteä takas kotiin ja oli se ihan mukava nähdä miestäkin viikonlopun jälkeen, ettei joku ajattele, että oli vain Lakkaa ikävä.

Mun polttarit oli täydelliset. Rento viikonloppu rakkaiden seurassa. Tulen varmasti aina muistamaan ne!


Nyt sitten odotellaan häitä ja kaikkea niihin liittyvää. Hääpuvun saan takaisin muokkauksesta ensi viikolla ja pian pääsen myös koemeikkiin ja kampaukseen. Joku viikonloppu olisi askarreltava valmiiksi muutama juttu ja sitten alkaakin olla kaikki valmiina itse päivää varten. Hurjaa, että vastahan me se päivä päätettiin ja nyt se alkaa olla jo tosi lähellä. Kuvissa pieni kurkistus meidän kutsuihin ja lautasliinoihin. Luonnonläheisillä väreillä mennään.

Mukavaa torstaita ja huomenna alkavaa viikonloppua teille.

Terveisin,

Yksi onnellinen rouva morsian ;)

Ei kommentteja