Arkena ja sunnuntaina


Täällä sitä ollaan taas. 

Osa luuli minun jo kokonaan lopettaneen, mutta ehkä ei ole vielä sen aika. En oikein tiedä, että mistä aloittaisin. Minulla menee hyvin. Olen tehnyt todella paljon töitä tässä viime kuukausina ja toisaalta taas ollut aika paljon poissa koneelta ulkoillen ja nauttien keväästä. Kärsin ajoittain hyvin kovista pääkivuista, joten pitkään koneella vietettyjen päivien jälkeen ovat meidän lenkkeilyt ja retket tulleet tarpeeseen. Viikonloputkin ovat menneet lähinnä voimia kerätessä, mutta onneksi tämän työvuoden suhteen aletaan olla jo voiton puolella. Kesälomaa odotan jo kovasti. Yhdelle ystävälle totesinkin, että seuraavaksi toivoisin vuotta, milloin ei tapahdu mitään ihmeellistä. Tuntuu, että viimeisen vuoden aikana on tapahtunut niin paljon kaikkea. Onneksi lähinnä hyvää. Toki koko vuosi pyöri myös aika paljon häiden ympärillä ja tuntuu, että joka välissä tuli mietittyä jotain pientä. Tahti myös kiihtyi niiden suhteen aika paljon toukokuun alkuun tultaessa. Häitä vietettiin ihan toukokuun alussa. 


Itse hääjuhla oli todella kaunis. Oli musiikkia, kauniita puheita, otettiin valokuvia, naurettiin, itkettiin, juhlittiin ja syötiin hyvin. Pieniltä kommelluksiltakaan ei vältytty, mutta ne kai kuuluu asiaan. Koko päivän oma olo oli todella rauhallinen ja onnellinen. Lempparihetket oli ehdottomasti meidän häävalssi ja mieheni puhe <3 

Niin useasti ollaan nyt muisteltu koko päivää ja oltu onnellisia, että sellainen juhla järjestettiin. Ehdottomasti meidän elämän yksi hienoimmista päivistä. Eikä tee muuten yhtään pahaa keskittyä ihan kokonaan tuohon toiseen. Viikon rakkauskuplassa elely tekee yllättävän hyvää myös parisuhteelle. Kyllä se arki aina vihdoin sieltä koittaa kumminkin ;) Yhdessä saamistamme korteista oli teksti: TAHDON, ARKENA JA SUNNUNTAINA. 


Vaikka ei aina siltä tuntuisikaan, niin tahdon silti. Tahdottiin jo elokuussa ja tahdotaan edelleen. Toivottavasti ihan elämän loppuun saakka. 

ja ps. Tuo ihana hääkimppu on Jyväskylän Ruusupuusta. Siitä tuli täydellinen! 

Oikein mukavaa iltaa teille. 

Ruut

2 kommenttia

  1. Toi kimppu on vaan edelleen niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. Onneks tuli siitä muutama kuva edes otettua :) Ruusupuuta voi kyllä suositella kaikille kesän morsiamille ja miks ei muillekin juhlijoille!

      Poista