Hotellisuositus Kreetan matkalle

Family Life Caldera Beach by Atlantica.


Joko siellä on suunniteltu syksyn tai talven matkoja? Me ollaan aina välillä puoliksi tosissaan mietitty, että mihin vois lähteä ja mitä olis kiva nähdä. Tosin oma vastaukseni on ollut yhä uudestaan, että poroja. Haaveilin jo mökkeilystä jossain pohjoisessa, että voisi hiihtää ja istua takkatulen ääressä ja käppäillä ulkona poroja katsellen kirpeässä pakkasessa ja sen jälkeen vähän saunoa, eihän kuulosta yhtään pahalta? Tosin haaveilin myös Wienin joulumarkkinoista ja Itävallasta keväällä, kun kaikki kukkii ja Suomessa vielä palellaan. Olisi niin mukavaa näyttää tuolle toiselle ne omat rakkaat entiset kotikulmat, lemppariravintolat ja yhdessä maistella kaikkea hyvää. Toisaalta taas olisi ihanaa lähteä johonkin, missä kumpikaan ei ole aiemmin käynyt ja nähdä taas maailmaa hieman enemmän.

Vaikka minulla on tämä läppäri ollut vasta vuoden on tähänkin jo aikamoinen määrä kuvia kertynyt eri reissuilta. Miten onnekas sitä onkaan, että on taas saanut matkustella. Lupasin silloin joskus edellisessä blogissa (täällä), että kerron vähän lisää matkasta ja erityisesti mietin tätä hotellia, missä toukokuussa oltiin ja se sitten vain jäi. 
Kreetalla olin siis käynyt jo aika monesti, koska ne lennot ovat lyhyet ja mukana lapsia ja halutaan aurinkoa.Hotelli on sentäs aina ollut eri ja toisaalta välillä ollaan oltu ihan toisessa päässä saartakin. Nyt kumminkin taas Hanian lähellä, Geranissa. Hyvin pieni kylä, mutta hulppea hotelli. Oli oikeastaan paras, missä olen Kreetan matkoillani käynyt. 

Itse hotelli oli hyvin siisti, moderni ja hommat toimivat. Ranta oli aivan hotellin yhden uima-allasalueen vieressä, joten välillä kun tuli liian kuuma altaalla siirryttiin nopeasti rantaan, missä tuuli edes vähän. Suurimmalla osalla hotellivieraista taisi olla all inclusive, mutta me haluttiin ajella vuokraamallamme autolla vähän ympäriinsä, joten ei otettu edes aamupalaa. Yhtenä iltana käytiin nauttimassa hotellialueella illallinen seisovasta pöydästä ja kyllä oli hyvää, tarjottavaa oli todella paljon. Päivisin ruokaa sai myös kätevästi eri baareista allasalueelta ja rannan läheisyydestä.

Lasten kanssa matkustellessa hotellia voi kyllä suositella. Siellä tuntui olevan kaikenikäisille lapsille jotain. Oli kerhoa vauvoille, vähän isommille ja ihan teini-ikäisille. A oli innoissaan Bamse clubista, jonne olisi halutessaan päässyt muutaman kerran päivässä aina muutamaksi tunniksi kerrallaan ja iltaisin oli myös ohjelmaa lapsille, joko aikuisten kanssa tai ihan yksin. Rannassa oli aamuisin jumppaa, venyttelyä tms. Henkilökunta oli ystävällistä ja heitä oli lähes joka paikassa. Allasalueen vieressä olevalla minigolfradalla käytiin myös pelailemassa, kun ei aina jaksanut auringossa makoilla tai hotellin leikkipuistoissa olla. 

Vaikka allasalueella paljon lapsia olikin ei mielestäni se kovin häirinnyt omaa auringonottoani. Iso ja avara alue, johon mahtui hyvin. Kerran tosin muistan paenneeni rannalle omaan rauhaan.
Nämä kuvat aikalailla yksityiskohtia, mutta lisää kuvia löytyy hotellin omilta sivuilta, täältä

Jos olette menossa Kreetalle suosittelen tätä. Ehdottomasti harkitsemisen arvoinen paikka! Itse huoneet olivat tilavia erillisellä makuuhuoneella ja parvekkeilla. Maatason huoneet hieman edullisempia, mutta aivan yhtä hyviä. 

Siinä vähän aurinkoa tähän iltapäivään. Sateinen torstai menossa ainakin täällä. Mukavaa loppupäivää ihan jokaiselle!

Ruut

Ei kommentteja