Kuppi kahviaVielä voi kahvitella ulkona ja mikä parasta, ei siellä tänään ainakaan ollut yhtään ampiasta tai hyttystä tai mitään muutakaan öppiäistä. Aurinko paistoi aamusta jo sen verran, että ulos teki mieli ja aamupäivä menikin kokonaan pihahommissa. Jos joku kaipaa salaattia, tervetuloa kylään, sitä täällä riittää. 


Ehkä noin vuosi sitten päätin, että en enää säästele mun hienoja kuppeja ja astioita vaan alan käyttää just niitä tässä arjen keskellä. Ystäväni taisi joskus vitsinä kysellä, että milloinkahan hän saa juoda Marimekon kupista. Niitä hienompia astioita jotenkin säästeli ja käytti vaan ns erikoistilanteissa. Tajusin, että astiat on ostettu oikeasti käytettäväksi ja jos ne ei käyttöä kestä niin sitten niitä ei kannata ostaa. Tässä vuoden aikana olenkin myynyt lähes kaikki ne aiemmin käyttämäni astiat ja siirtynyt vain näihin omasta mielestäni nätteihin kuppeihin. Tosin onnistuu tuo mies löytämään vielä niitä toisia jostain tuolta kaapin kätköistä aina kun kattaa pöytää, en oikeasti ymmärrä miten se on edes mahdollista. Onneksi ei kovin vaarallista kumminkaan, lähinnä nauratti taas <3  Hyvään ja omasta mielestäni täydelliseen kahvihetkeen tarvitaan hyvää kahvia, rakas ihminen, jotain pientä naposteltavaa ja kaunis kattaus. Arjenkin keskellä on välillä mukavaa jättää ne keksipaketit yms kaappin ja asetella tarjottava johonkin nättiin kuppiin. Vaatii ehkä hieman enemmän vaivaa, mutta on joka minuutin arvoista.

Just nyt täällä muuten syön yksin suklaata ihan vaan pakkauksesta sohvalla, ihan kiva hetki tämäkin. Mukavaa tiistaita teille. 

Ruut 


4 kommenttia

 1. Niin on samat fiilikset täällä - minä myös olen jo kauan sitten käyttänyt ihan kaikkia kuppeja fiiliksien mukaan - ei niitä kannata kaapeissa pitää toimettomina. Kauniit on kuvat sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3 ja kyllä se niin menee, että kauniista jutuista saa ihan hyvin nauttia arkenakin, vaikka ne sitten tarkoittas vaan nättien kuppien kattamista pöytään :)

   Poista
 2. Mulla on samanlainen teepannu kuin sulla, ja samat ajatukset - kaikki astiat on käytössä, parhaat päivittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teepannu onkin aika ihana. Omani löysin kirpparilta käyttämättömänä ja vielä todella edulliseen hintaan :)

   Poista