Jotain uutta


Tiedättekö sen tunteen, että joskus sitä vaan kaipaa jotain ihan uutta. Ei sillä, että vanhassa olisi jotain vikaa. Tuo vanha ei vaan ole enää pitkään aikaan tuntunut hyvältä, sellaselta omanlaiselta. 

Eilen istuin kalliolla auringonpaisteessa. Toisella silmällä katsellen ympärillä olevaa luontoa ja sen kauneutta ja toisella seuraten tuon oman jo niin kovin tärkeän miehen kalastusyrityksiä. Siinä oli hyvä istua ja ajatella. Mietin blogiani ja sitä, kuinka olen jo pitkään kaivannut siihen jotain muutosta, ei suurta, mutta jotain kumminkin. Ajatus uudesta blogista ja tavallaan uudesta alusta on ollut mielessä jo pitkään ja tänä aamuna voin vihdoin todeta, että tässä sitä nyt ollaan, Näissä Neliössä. Tiedän, että tulen viihtymään. Toivottavasti tekin. Nää sivut tulee kuntoon tällai hiljalleen, kun taas muistan, että miten kaikki toimii. Instan puolella @ruuttig, jos täällä on hiljaista (jos sielläkin on hiljaista, niin etteköhän te sen kestä). 

Olo on kyllä jotenkin tosi levännyt. Viikonloppuna päästiin käymään Laukaan satamafestareilla, viettämään yksi kunnon löhöpäivä ja vielä toinen päivä ulkoillen ja retkeillen. Vähän tuntuu siltä, että olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Tästä on hyvä jatkaa tätä arkea. 

Mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!

Ruut


Ei kommentteja