Suolaista herkkua


Ette arvaa, kuinka kovasti viikonloppuna kaipasin suklaata. Ennen joulua jo alotettiin ostamalla aluks yks suklaarasia ja viimein niitä tuntui ilmestyvän joka viikko kotiin. Joululahjaks tuli sitten lisää. Kahvin kanssa niitä on tullu nautittua ihan päivittäin ja iltasin sitten vähän lisää. Päätin, että nyt saa hetkeks loppua ja nyt on menossa jo neljäs täysin suklaaton (ja karkiton) päivä. Eilen illalla kaivelin jo pähkinät esiin noin niinku hätävaraks ja lauantaina tein tällasta helppoa ja niin hyvää mättöruokaa, lohdutukseks ;) 

Piti alunperin tehdä vähän terveellisemmistä ruisnachoista, mutta muutin mieltäni. Amarillossa mun lemppari annos on sellanen, missä on just kanaa ja nachoja yms ja en voi sanoa, että tää olis ollu yhtään pahempi ainakaan. 


Tarvitaan vain:

tex mex maissilastuja
kananpaloja
salsakastiketta
juustoraastetta (texmex)
tomaattia
avokadoa
paprikaa
kermaviiliä (dippinä haluamasi maku)

Paista kanat pannulla, laita vuokaan maissilastut ja päälle kanat, juustoraaste ja salsakastike (muutama ruokalusikallinen riittää). Uuniin 200 astetta n 15 min. Heitä lopuksi päälle pilkkomasi tomaatit yms ja tarjoile dipin kera. 


Ohje on lähes kokonaan omasta päästä keksitty ja Amarillon annosta muistelemalla tehty. Hyvää oli ja sopisi varmasti myös pieniin illanistujaisiin yms. Meillä vielä lisäksi kanttarellikeittoa tämän kanssa.


Tämä viikko on alkanut tuttuun tapaan vähän siivoillen. Tiedossa pitkä päivä yksin kotona ja seuraavaksi ajattelin siirtyä tuonne sohvalle. Viikonloppuna katsottiin muutama hyvä leffa ja vielä olisi muutama jäljellä. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille myös!

Ruut

2 kommenttia

  1. Oi mitä herkkua, pitääkin testata.
    Me ollaan siipan kanssa oltu nyt reipas kuukausi herkuttomalla dietillä ja yllättävän kevyesti on mennyt. Lasten sipsin mussutus tekee mulla tiukkaa mutta ei niinkään ne karkit. Ihana blogi sulla 😍😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nanni. Täällä me ei oikeastaan päätetty mitään vaan oltiin ihan toisistamme tietämättöminä alettu molemmat olemaan ilman herkkuja. Itselleni teettää jo tiukkaa tää, että vaan viikonloppuisin saa herkutella, joten nostan kyllä hattua teille!!!!!

      Poista