Missä me vietetään mielellämme aikaa ja mitä me silloin tehdään?


Yks kodin ehdottomasti lemppari paikoista. Siinä me nökötetään yksin ja yhdessä aika monta tuntia viikon aikana. Vasen puoli on mun ja oikea tuon toisen. Mun puolelta löytyy aina vähintään yks tyyny ja viltti. Välillä ollaan aika solmussa raajoinemme, kun molemmat haluaa sopia makoilemaan ja välillä pidetään niin suuri välimatka, kun se vaan mahdollista on. Aikoinaan tämäkin sohva oli ihan täynnä tyynyjä, mutta sitten mulle sanottiin, että siihen pitäis mahtua istumaankin. Piti ymmärtää, että kaikki ei mahdu ihan niin pieniin koloihin. Ilmoitettiin mulle myös, että olis kiva jos telkkaria ei tarviis katsella niin, että niskat on aina ihan kipeät. Muutaman kerran sitä siirreltiin, kunnes löydettiin mun silmää miellyttävä ratkaisu, joka oli vielä käytännöllinen. Välillä oon haaveilla jostain erilaisesta, mutta sitten taas siinä istuessa huomaan, että edelleen tykkään. Ihanan pehmeä ja kumminkin tarpeeksi jämäkkä. Ei liian hieno, ettei uskaltais iltapalaa siinä nauttia. Niin kutsuva, että välillä siihen nukahtaakin. Meidän ihana sohva. Ikean sohva, jonka ostin jo edelliseen asuntoon. Hyvin on toiminut ja uuden päällisten ansioista on ihan loistava.

Viime viikko meni lähinnä telkkaria tuijotellessa ja olympialaisia seuratessa, joten sohvalla tuli oltua ja se tuntui kyllä hyvältä kaiken muun kiireen jälkeen. Näin sunnuntaisin tykkään myös siitä, että on hetki aikaa käpertyä kunnolla sohvalle ja katsoa jotain sarjaa. Siispä päätin listata teille mun lemppari sarjoja, joita oon nyt viime aikoina kahlannu läpi. Osan aiemmin ja osan tällä viikolla. Vinkkinä muuten, että me tykätään seurata suurin osa sarjoista ihan vaan englanniks ilman tekstejä. Vähän samalla aivoille töitä, kun keho lepäilee ;)

Game Of Thrones
Alussa luultiin, että ei päästä siihen ollenkaan mukaan ja ei vaikuttanut yhtään hyvältä, mutta muutaman jakson jälkeen se oli menoa ja eipä meillä kovin kauaa tainnu mennä, että katsottiin koko sarja.

Stranger Things
Ei ehkä normaalisti omaan makuun, mutta hyvin koukuttava ja erilainen sarja.

Hadmaid´s Tale
Todella hyvin tehty sarja. Koskettava. Katottiin lähes kerralla loppuun.

Doctor Foster
Tätä ollaan seurattu nyt viikonloppu. Brittiläinen tohtori, jonka ihmissuhteita sarja käsittelee (ei ihmissusia, kuten siskoni kuuli).

Big Little Lies
Hyviä näyttelijöitä. Vähän tuli mieleen Desperate Housewives, en tiiä miks. Tykkäsin tästäkin kovasti, vaikka aiheet ei niin kevyitä.

Greyn Anatomia
Aika hyviä ovat olleet myös uudet jaksot. Yks edelleen mun lemppari sarjoista.

Beverly Hillsin täydelliset naiset
Hömppää sieltä parhaimmasta (vai pahimmasta?) päästä ja jotain ihan muuta kun oma elämä. Tykkään silti.

Silta
Aloin vasta nyt seuraamaan uusimman kauden jaksoja ja hyvältä vaikuttaa jo kahden jakson jälkeen.

Downshiftaajat
Kevyttä katsottavaa. Tuttuja näyttelijöitä.

X-files
Suurin osa uusimmista jaksoista on ehkä mennyt vähän yli oman ymmärryksen, mutta on joukkoon mahtunut muutama hyväkin jakso.

Telkkarista tykkään aina välillä katsoa mm. Kaappaus keittiössä, Napakymppi, Suomen surkein kuski, Selviytyjät Suomi, Sohvaperunat, Haluatko miljonääriksi, Voice of Finland, SuomiLOVe..

Näitä kirjoitellessa tulee kyllä mieleen, että miten ihmeessä me ehditään tekemään mitään muuta? Käydään päivisin töissä ja iltaisin ulkoilaan jonkun verran. Itse luen aika paljon kirjoja tai teen ruokaa, mutta jostain sitä aina vaan löytyy joku rako muutamalle jaksolle hyvää sarjaa. Sekin tosin auttaa, että katotaan aika harvoin sarjoja suoraan televisiosta ihan vaan siks, että säästytään mainoskatkoilta.

Löytyikö joukosta jotain omia suosikkejanne vai onko teillä mielessä muita hyviä suosituksia?

Mukavaa sunnuntain iltaa ihan jokaiselle!

Ruut
Ei kommentteja