Pikkuisen romantiikkaaEn tiedä teistä, mutta ite oon sitä mieltä että pieni romantiikka silloin tällöin tuntuu ihan mukavalta. Ei me ehkä parina niin romanttisia olla, vaan enemmänkin vietetään sitä ihan tavallista arkea yhdessä. Toki ollaan tosi paljon ihan vaan kaksin ja nautitaan siitä, että se toinen on oikeasti siinä lähellä. Johtuu kyllä suurimmaks osaks siitä, että tässä asunnossa ei muita asu, eikä täällä oo myöskään kovin paljon tilaa, että pääsis toista karkuun. Toisaalta vaikka ollaankin yhdessä niin touhutaan tosi paljon vain omia juttuja ja joskus saattaa mennä monia tunteja, että edes puhutaan toisillemme.

En tiedä oliko se tuo lähestyvä ystävänpäivä, joka sai tämän aikaan. Vai ihan vaan se, että kaupassa saatiin hyvä idea seuraaviin treffeihin. Näistä treffeistä tulikin (ainakin mun mielestä) hyvinkin ihanat. Teemana Ranska. Patonkia (ja tätä kirjoittaessa tajusin, että me kyllä syötiin paniinia), ranskalaista viiniä ja jälkkäriks suklaata. Käytiin nimittäin perjantaina töiden jälkeen lenkki Pandalla ja ostettiin paketillinen Ahaa-patukoita ;) Leffana Amélie. Ehkä tää ei nyt menny ihan samalla tavalla kun Ranskassa, mutta kelpas meille. Oli ainakin ihanan romanttista, jos multa kysytään. Toinen tais odottaa enemmän sitä, että pääsee saunaan ja takas lukemaan kirjaa <3

Nyt onkin sitten kaks maata käyty läpi. Saa nähdä, että mitä keksitään maaliskuussa.


Muuten viikonloppu on kulunut normaaliin rauhalliseen tapaan. Ainoana erona se, että oon heränny kahtena aamuna kellon soittoon ihan vaan, että näen kisoja telkkarista. Lauantaina aamulla oltiin laitettu kello soimaan 9:15 ja molemmat heräs täydestä unesta. Telkkarin valon häikäistessä yritettiin saada silmiä sen verran auki, että nähtiin ne hiihtäjät siellä :) Siitä onkin vuosia, että viimeks olin majoittunut telkkarin ääreen aamulla ja kääiytyny peittoon katsomaan ohjelmaa. Tuli lähinnä mieleen joskus aamulla tulleet lastenohjelmat pienenä. Siellä istuttiin jokainen sisaruksista omissa peittokasoissamme silmät vielä osaks kiinni, oli vaan pakko nähdä ne ohjelmat :) Näin aikuisena meillä viikonloppuisin monesti rytmi vähän kääntyy (siirtyy muutamalla tunnilla). Tykkään ite siitä, että edes parina päivänä viikossa ei tarvi mennä nukkumaan just tiettyyn aikaan tai herätä kovin aikasin. Toki se meinaa myös sitä, että joskus päivä alkaa vasta hyvinkin myöhään, mutta ehkä se ei aina haittaa, jos ei kerran mihinkään ole menoa. Nyt on tuota valoisaakin jo sen verran pitkään, että hyvin ehtii valoisalla ulos, vaikka nukkuisi vähän pidempään.

Nyt takaisin kirjan pariin. Hukkasin mun kirjanmerkin johonkin ja oon yrittäny jo jonkun aikaa metsästää sitä kohtaa mihin muutama päivä sitten jäin. Ei siis kovin suuria ongelmia tänä sunnuntaina.

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu.


Ruut

4 kommenttia

 1. Voi miten ihana treffihetki, juuri tuollaiset hetket piristävät arkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta. Ei niitten kovin ihmeellisiä tarvitse olla, mutta jotain sellaisia, että ollaan kumminkin vähän nähty vaivaa asian eteen. Mukavaa pitää olla molemmilla.

   Poista
 2. Ihanat treffit teillä ollut! <3 Ja,juurikin tuollainen romantiikka on sitä parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa. Välillä on vaan mukava pysyä kotona kun viikolla kumminkin sitä kiirettä riittää. Tällainen on helppoa ja mukavaa eikä oikeasti vaadi paljon rahaa.

   Poista