24.01.2019

TÄNÄÄN


Mitä teet juuri nyt?
Lepäilen. Syötin juuri koiran ja kohta mennään ulos tuonne kamalaan pakkaseen. Laitoinkin jo instaan kuvan meidän Lakan talviasusta. Raukka on ihan jäässä. Mittari näyttää juuri nyt -24, joten kylmää on. Odottelen, että mies tulisi kotiin. En tykkää olla yksin iltaa, kun tuntuu, että me molemmat täällä vaan odotellaan häntä kotiin. Koira istuu ikkunassa ja yhdessä kuunnellaan jokaista ääntä, että olisko se meidän auto. 

Mitä on päälläsi? 
Harmaat olohousut, t-paita, sekä villasukat. Olen myös kääriytynyt vilttiin. Ilmalämpöpumppu kyllä lämmittää, mutta jotenkin se kai kuuluu talvella asiaan tuo viltti. 

Mitä viimeksi ostit kaupasta? 
Tänä aamuna ostettiin työkaverin kanssa Batteryä, tosin vaan työpaikalta. Ruokakaupassa kävin eilen ja ostin tän päivän eväät, ettei tarvi tuolla kylmässä lähteä pidemmälle lounaalle. 

Mitä olet tehnyt tänään? 
Töitä tuli tehtyä hyvinkin tehokkaasti. Kotiin tullessa syötiin yhdessä välipalaa ja puheltiin päivän kuulumiset. Nyt kello on 20 ja olen käynyt muutaman kerran ulkona. Haluan, että Lakka saa liikuntaa, kun päivät joutuu olla ihan vaan täällä yksin. Vähän siivoilin ja muuten oon vaan oleillu ja katsonu mun sarjaa (jonka nimeä en enää mainitse). Odotan iltaa ja uusinta Veitolan yökyläily-ohjelmaa. Tilasin myös hampparia itselleni, vaikka tiedän, etten saisi herkutella. Saa nähdä saanko sitä. 

Mitä olet syönyt tänään?
Aamulla kaurapuuroa mustikoilla, kuten jokainen aamu. Lounaalla bataatti-chili-keittoa ja nyt kotona yhden leivän, joten eiköhän tässä oo yksi hamppari ansaittu. 


Mitä päivän ohjelmaasi kuuluu? 
Työpäivä. Luulen, että se riittää tän päivän ohjelmaksi oikein hyvin. 

Mitä on to-do listallasi? 
Onneksi sain siitäkin listalta taas osan hoidettua työpäivän aikana. Kotona ei kerrankaan mitään. Eilen siivottiin ja ei oo enää yhtään kaappiakaan, jota en olis käyny läpi. Jee. Ainut mikä pitää vielä tänään tehdä on se, että laitan sähköpostia hääpaikan isännälle ja varmistan muutaman jutun. 

Mitä hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut? 
No ehkä voisin sanoa, että tuo kylmyys on ollut päivän huono juttu. Olis niin kiva, että voitais ulkoilla pidempään koiran kans. Eikä tää yksinäinen iltakaan niin kovin kiva ollu. Hyvänä esim se, että saatiin töissä yks juttu lähes valmiiks ja työkavereiden seura ja niiden jutut. Hyvää on myös se, että mulla alko jo kotiviikonloppu. Teen tosin huomisen vielä töitä, mutta kotoa käsin. Se tarkoittaa sitä, että meidän ei tarvitse välttämättä nousta kuudelta, vaan voidaan nukkua vaikka puoli seiskaan, jee. 

Hiljalleen taas mennään kohti viikonloppua. Mukavaa sellaista myös sinne teille ja yrittäkäähän pysyä lämpimänä! 

Ruut


Ei kommentteja