Kauniita unia
Just nyt haaveilen siitä, että kohta saan laittaa pääni tyynyn ja nukahtaa..

Jos saisin ihan itse päättää, niin meillä nukahdettaisiin aina kymmeneltä. Mentäisiin tietenkin aina yhdessä nukkumaan ja nukuttais saman peiton alla. Nukahtaminen ei ole aina mulle helppoa ja usein pitää olla ihan hiljaista, eikä mistään saa näkyä edes pientä valoa. Makuuhuoneen pitää olla viileä ja lakanoiden nätit. Näillä "vaatimuksilla" sitä saa jo hyvin sitten unta.

Oma sänky on kyllä yks ihanimmista jutuista mitä tiedän ja se taitaa olla paikka, mihin menee aina mielellään. Kuvissa mun yöpöytä, joka on oikeastaan tuollainen Luhdan säilytyslaatikko, mutta on toistaseks kelvannu mulle ihan hyvin. Mun yöpöydällä on lähes aina kirja, vesilasi ja nenäliina. Mikä siinä on, että vaikka juot illalla vettä ennen sänkyyn menoa niin viimeistään sängyssä pienen hetken päästä on jo ihan kamala jano? tai nenä vuotaa? Ne taitaa olla niitä elämän ihmeellisyyksiä, joille ei vaan selitystä löydy.

Nyt kohti makkaria ja kirja käteen ja sitten voikin taas nukahtaa.

Hyvää yötä sinne teille ja kauniita unia,

Ruut

2 kommenttia

 1. Nykyään jätän vesilasin tuomatta yöpöydälle, ei ole kiva nousta yöllä veskikäynnille, varsinkaan talvella, lämpimän peiton alta. Nenäliina pitää kyllä olla varalla :)
  Huulirasva ja silmien kostutustipat pitää olla myös käden ulottuvilla, jos ei yöpöydällä, niin aika lähellä kuitenkin. Kiva yöpöytä sulla, ja lamppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tää oli hauska kuulla, että miten jossain muualla :) Uskon, että aika moni allekirjoittaa tuon, että lämpimän peiton alta ei ole mukava nousta.

   Poista