Mitä täällä on tehty?

* Lainattu taas kerran viikkolaina. Jouduin palauttamaan sen ennen kun sain luettua edes kirjaa loppuun. Harmitti, koska kyseessä kumminkin kirja, mistä olisi halunnut tietää loppuratkaisun

* Katsottu YOU-sarjaa nyt muutamana iltana. Jotain vähän erilaista välillä.

* Nautittu siitä, että viikonloppuna saa ulkoilla valosalla ja muutenkin hääriä kotona valoisan aikaan.

* Käyty tilaamassa hääkimppu (siitä tulee aivan ihana!) ja sovittu aika puvun lyhennykseen.

* Ostettu uusi häälehti.

* Vaihdettu taas kerran vierashuoneen järjestystä. Yksi ilta odottelin miestä kotiin ja heti ovesta sisään astuessa pyysin häntä auttamaan vähän tavaroiden kantamisessa #iloinenyllätys

* Tehty paljon töitä.

* Paleltu pakkasessa. Lakka parka.

* Kolattu pihaa aika monta kertaa ja huomenna pitäisi tulla taas lunta.

* Vietetty treffi-iltaa kotona. Tällä kertaa vuorossa oli maista Italia. Tiramisua, pizzaa ja focaccia ja mozzarellaa. Oli muuten hyvää! Leffana La vita e bella. Niille, jotka ei ole aiemmin mun blogia lukenut niin meillä on ollut mieheni kanssa aina välillä tapana järjestää treffejä kotona ja aina teemana joku maa. Ruokaa ja leffa teeman mukaan. Suosittelen kokeilemaan!

* Siivottu viimein ne kaapit, mitkä piti siivota jo joululomalla.

* Nukuttu yhdessä päikkäreitä viikonloppuna ja otettu oikeasti rennosti. Aina ei tarvi touhuta, ei minukaan.

* Saatu suruviesti, jossa kerrottiin, että pitkään sairastanut ystävä ei ole enää täällä kanssamme.

* Leikitty Lakan kanssa uudella hiiri-lelulla lähes joka päivä siitä saakka kun se ostettiin. En tiedä teidän koirista, mutta meidän koiralle jos ostaa uuden lelun niin saa viettää koko illan rauhassa, eikä edes lenkille kerjää.

* Saatu aamupala sänkyyn.

* Koukututtu Australian love islandiin. En tiiä voiko tätä edes myöntää, mutta kipeänä ei ollut muuta tekemistä ja nyt on pakko nähdä, että miten se päättyy.

* Tilattu pizzaa kotiin pitkästä aikaa. Oltu salaa ylpeitä siitä, että herkkulakko on pitänyt.

* Nähty muutamia ystäviä ja kahviteltu ulkona pitkästä aikaa.

Ruut

2 kommenttia

  1. Mukavia juttuja siellä on tehty. Ihana tuo häälehden hankinta, näin helmikuun lähestyessä itsellä nousee aina hääjutut erityisesti mieleen, aikoinaan kun helmikuun häitä varten tuli häälehtiä selailtua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, oot päässy olemaan talvimorsian! Ne oli varmasti kauniit häät. Mä päätin nyt, että vielä kun voin niin on lehdet ostettava :) Toki niitä vois ostaa muutenkin, mutta nyt on ainakin joku syy, vaikka sit oikeastaan kaikki alkaa olla hankittu ;)

      Poista