Uusi hylly (ja muutama rivi miehistä ja sisustamisesta)


Miehet ja sisustus. On varmasti olemassa miehiä, jotka tykkäävät sisustaa, jotka päättävät sisustuksesta, jotka osallistuvat kodin sisustamiseen ja myös niitä, joita ei koko sisustaminen kiinnosta ollenkaan? Meillä minä saan päättää lähes kaikesta mitä sisustamiseen tulee, mutta pyrin myös huomiomaan toisen toiveet ja ehdotukset. Koti on kumminkin meidän molempien ja siellä tulisi olla sellaista, että molemmat viihtyvät ja että molemmat näkyvät. Tällä tarkoitan sitä, että esillä on myös niitä miehisempiä juttuja, eikä vaan kaikkea pientä ja kaunista. Miehisemmillä jutuilla tarkoitan lähinnä mieheni tavaroita, joita ei vaan kaikkia saa näkymättömäksi, vaikka kuinka yrittäisi ;) En usko, että kovin moni nainen laittaisi virvelin ja ruuvimeisselin heti tuohon eteiseen pöydälle, mistä ne aina tervehtivät meille tulijaa tai virittäisi ihmeellisiä virityksiä johtojen takia.. '

Onneksi ne ovat kumminkin pieniä asioita, eivätkä haittaa elämää sen suuremmin. Myönnän sen, että miehen mukana sisustukseen tulee myös paljon hyvää ja käytännöllisyyttä. Sohvallakin sopii istumaan, kun on vähemmän tyynyjä ;) Tosin meillä myös koira rakastaa tyynyjä, joten olen niitä saanut hiljellaan hivutettua takaisin tänne. 


Nyt keväällä näin yhden kuvan, missä oli kuvattu lähes samanlainen olohuone kuin meillä ja siellä nurkassa oli hylly täynnä kauniita tavaroita. Minäkin halusin sellaisen. Oman hyllyn, johon voisin laittaa vaan niitä omia juttuja ja jossa voisi sitten talvella poltella kynttilöitä ja joka ei olisi minkään kulkureitin tai johdon tiellä, eikä näin häiritsisi elämää. Kuten mun sohvapöytä teki tai se joka oli siinä sohvan sivulla. Siihen kuulemma aina osui ohi kävellessä. 

Tämän kuvissa olevan hyllyn löysin JYSKistä ihan tosi edullisesti. Siinä se nyt sitten on, mun oma hylly. Vähän tämän kuvan ottamisen jälkeen huomasin, että hyllyssä on mieheni sukat. Heittää ne sohvalla istuessaan aina vähän sinne makuuhuoneeseen päin ja tuo hylly sattui olemaan just siinä reitillä. Ehkä on siis hyväksyttävä se, että tuossa hyllyssä on välillä jotain muutakin, mutta kaunis se on silti. Siinä mun ottamassa kuvassa oli myös String-hylly tuon maassa olevan hyllyn kaverina, joten ehkä se sitten seuraavaksi. Edellisen kun ehdin jo vaihtaa siskoni mattoon, jota silloin tarvittiin kipeämmin. Joskus sitä vaan sattuu löytämään jonkun hyvin inspiroivan sisustuskuvan, joka näyttää just omalta. Sisutaminen on mukavaa, kun sitä voi tehdä ihan ilman aikatauluja ja usein parhaita sisustuslöytöjä tai inspiraatiota tulee esiin ihan vaan vahingossa. 


Nyt syvennyn katsomaan uutta Dekoa. Olisin tarvinnut ideoita meidän pihaa varten. Tosin äkkiseltään näytti siltä, että tuossa uusimmassa lehdessä oli aika vähän pihaideoita asuntomessuilta. Mukavaa loppuviikkoa teille.

Ruut

Ei kommentteja