Tähtihetkiä


Kotona taas. 

Meidän viikonlopun reissu oli erittäin mukava. Kunhan ehdin käydä kuvat läpi niin laitan muutaman kuvan myös tänne. Taas sen voi todeta, että ihan pikkuinenkin reissu tekee kyllä välillä hyvää ja viikonloppukin tuntuu pidemmältä, kun käy jossain.. 

Oli kyllä ihan mukava palata kotiinkin.. 

Viime viikolla mallailin mun joulukuusen tähteä keittiön hyllyyn. Olis käyny hyvin myös sinne. Kirpparikamoja lajitellessa kun hain mun joulukoristeet varastosta ja harmikseni huomasin, että yks mun lemppari koriste ei ollut kestänyt kylmää ja oli mennyt rikki. Nyt taidankin pitää nämä loput täällä sisätiloissa lämpimässä, että ei kävis enempää vahinkoja. Tuo tähtihän on Valona design Elina Mäntylän tähti, joka on viime vuonna ostettu täältä. Tykkään siitä edelleen todella paljon ja odotankin, milloin sen kuuseen saan laittaa.Nyt kumminkin tuonne sohvalle. Matkasta väsyneenä telkkari taitaa olla sitä parasta seuraa tän illan. Mukavaa sunnuntain iltaa myös sinne teille!

Ruut

6 kommenttia

 1. Tuo tähti on niin kaunis 🌟 ❤ 🌟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä on! Olen niin onnellinen, että sen viime vuonna tilasin!

   Poista
 2. Tähti on kyllä tosi kaunis. Sitä jo muutama vuosi takaperin ihastelin, se on niin ajaton! Ainut vaan että vaatii ehdottomasti oikean kuusen parikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä muuten mennään muovikuusella ja ihan kivasti kävi siihenkin :) Oikea kuusi toki olis aina niin paljon parempi, mutta me ihaillaan niitä sitten jouluna muualla, joten omaan kotiin ei ole tullut sellaista toistaseks hankittua..

   Poista
 3. Tuo tähti on IHANA! Tänä vuonna ajattelin ekaa kertaa hankkia meille sisälle pienen oikean joulukuusen, aiemmin sen virkaa on ajanut kelopuun pieni oksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kans mietittiin, että oikea kuusi vois olla kiva, mutta voi olla että vielä tämä joulu mennään tuolla muovikuusella..

   Poista