Värien huumaa

.. ja ihan vähän joulua.
Joka vuosi olen askarrellut joulukortit itse. Joinain vuosina siihen on mennyt ihan todella paljon aikaa ja sitten taas joku joulu olen keksinyt suht helpon idean. Vaikka olin päiväkodin tätinä aika monta vuotta en silti miellä itseäni ihan kovin suureksi askartelijaksi. Kärsivällisyys ei riitä pieniin näpräilyihin, vaikka muuten hermot ei kovin helposti mene ;) Joulukortteihin tarpeet on hommattu jo joku aika sitten, mutta vielä ihan kovin suurta ideaa ei ole, että mitä niistä tulee. Vähän mietin kaupassa mennäänkö nyt liian villillä värillä, kun tuollaisia vihreitä korttipohjia ostin. No, saa mummelit kerrankin jotain muuta kun mustavalkoisia kortteja. Kyllä sitä elämässä on hyvä vähän repäistä ja uskaltaa kokeilla uudenlaisia värejä, eikös? 

Voi kun odotankin, että kotiin voisi jo hiljalleen laittaa joulujuttuja. Yritän olla välittämättä siitä, että tuo toinen vähän vihjaili, että jos ei ihan vielä marraskuussa kuusta sisään tuotaisi. Oon ihan varma, että hän heltyy viimeistään silloin kun huomaa, kuinka kaunista täällä voi jouluisin olla ;) (todellisuudessa näen jo sen, että kuusi kaatuu monta kertaa kun toinen vähän isompana yrittää nätisti pujahtaa siitä ohi.. unohdan aina välillä, että kaikki ei välttämättä mahdu samanlaisista koloista kuin itse). Oikeasti siis voisin koristeet jo laittaa, mutta jotenkin jopa itse haluan odottaa vielä hetken ja fiilistellä tätä alkavaa talvea ihan vaan näin. Eikä ne viis pellillistä torttuja tai purkillinen pipareita oo kovin suurta vastustusta aiheuttanu, joten eiköhän se joulu sieltä kotiin tule just sitten kun siltä tuntuu ;) 

Mites teillä, joko joulu näkyy kotona? 

Ruut


5 kommenttia

 1. Me elellään tämä joulu vuokrakodissa, joten joulua ei juuri laitella. Odotan ensi vuoden joulua sen sijaan innolla. <3

  Joulukortit pitäisi kyllä tehdä, mutta enpä ole minäkään vielä päättänyt miten hommaa lähtisi toteuttamaan. Katsotaan, katsotaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin se idea tosiaan vielä hakuisassa, mutta eiköhän se sieltä joku päivä tuu :) Ihanaa joulutunnelmaa sinne myös, vaikka sitten ihan ilman koristeita yms. Kyllä se joulu sieltä silti tulee on ympärillä sitten millaista tahansa :)

   Poista
 2. Me laitettiin viikko sitten "kausivalot" sisälle ja ulos, ikkunoiden valkoiset tähdet vielä odottelee joulukuuta. Torttuja on leivottu ja lahjoja alettu hankkimaan, joulun aika on ihanaa!!

  VastaaPoista
 3. Itse tehdyt kortit on ihan parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aika samaa mieltä vaikka nykyään on kyllä aika ihanaa jos vaan saa joskus kortin :)

   Poista