viisi päivää, viisi kuvaaHeippa!

Viikonloppu vierähti meillä taas reissussa. Mukavaa oli, mutta näin kolme viikonloppua enemmän ja vähemmän reissaillen alkoi tämä viikko aikalailla väsyneissa tunnelmissa ja päätettiin, että ensi viikonloppu ollaan ihan vaan kotona. 

Perjantaina mulla oli pikkunen hoitokeikka ja siskon lapset leikitti tätiä. Muutamassa tunnissa ehdittiin aika monta juttua tehdä ja leikki vaihtui hyvinkin tiuhaan. Aikalailla samalla porukalla jatkettiin vähän viikonloppunakin ja päästiin nauttimaan pulkkamäkeenkin. Muuten nautittiin hyvästä seurasta vähän molempien sukujen keskellä. Ei siis ihmeempiä, mutta laatuaikaa oleillen. Siskoni joulukoristeita ihailin yhden päivän ja tänään pääsin vihdoin myös itse laittamaan kotia vähän jouluisemmaksi. Kuusi ja muut koristeet ovat nyt paikalla ja täytyy kyllä sanoa, että aika monta koristetta on vähemmän aikaisempiin vuosiin verrattuna. Kahden ihmisen pikkuruisessa kodissa kun tilaa haluaa jättää myös elämiseen. Hyvin mahtui kuusi silti sisälle. Joulujutut toki aloitettiin eilen herkkuostoksilla. Niitä on taas kulunut.


En muista kerroinko, että löysin meille kirpparilta kellon. Oltiin jo jonkin aikaa kaivattu keittiön puolelle kelloa ja seinän maalauksen jälkeen sen vihdoin pystyi paikalle laittamaan. Alunperin oli jo katsellut muunlaista kelloa, mutta kirpparihommissa parasta on välillä se, että löytää jotain tarvitsemaansa ja vielä hyvinkin edullisesti. 

Tästä on sitten taas hyvä jatkaa tätä viikkoa. Tarkoitus olisi saada joulukortit valmiiksi ja muutenkin miettiä joululahjoja. Aika menee taas niin nopeasti, että aatto lähenee, vaikka vasta siihen oli vaikka kuinka aikaa.. 

Mukavaa tiistaita ja tätä viikkoa teille sinne!

Ruut

Ei kommentteja