Omenapuun kukkiessa


Mun loma vanhempien luona ajoittui aika mukavasti just siihen hetkeen, kun omenapuu puhkesi kukkaan. On se vaan aina yhtä ihana näky. Niin on kyllä syksyiset omenapuutkin täynnä omenia, mutta ei mennä vielä siihen. Tässä muutama kuva osa puhelimelta ja osa kameralta, kunhan otin kuvia, kun niin nättiä oli. 

Äitin koko piha on täynnä kukkia ja kasvihuoneessakin alkaa jo hiljalleen yrtit yms kasvamaan. Siinä kukkien ja muutenkin kauniin luonnon keskellä oli kiva lueskella ja ehdin yhden kirjan lukea. Katajamäki- sarja on ollu mulle aina sellaista mieluista kesälukemista. Niin kevyttä, hyväntuulista ja sopii täydellisesti tuollaisiin maalaismaisemiin. Tämä Katajamäki kahden vaiheilla- oli sarjan 11. kirja ja löytyi onneksi paikallisesta kirjastosta. Kuvassa näkyvä lautanen puolestaan mun synttärilahja. Sain valita jonkun astian paikallisesti Marimekon astioita myyvästä myymälästä ja valitsin tuon Veljekset- lautasen. Ihastuin siihen heti. Kuppeja kun meillä Merimekolta on jo se 9 niin lautasia nyt 4. Lähes kaikki lahjaksi saatuja, joten monenlaista muistoa tulee mieleen aina aamupalaa nauttiessa. Hyvin ovat myös kestäneet käytössä. 


Kyllä sitä näissä maisemissa aina tuntee olevansa niin lomalla, mutta kuten jo aiemminkin olen todennut, on kotiin ihana palata. 

Nyt sinne takapihalle, jos saisi edes muutaman rikkaruohon kitkettyä..

Mukavaa torstaita!

Ruut

2 kommenttia

  1. Kylläpä kukkii upeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan aina yhtä ihana näky ja olenkin onnellinen, että just tuolloin paikalle satuin :)

      Poista