Kuvia viikon varrelta


Syy lakata kynnet: treffit kaupungilla. Kukkia sain myös. Elokuvana uusin Pirates Of The Caribbean. Ei ihan lemppari elokuva, mutta kannatti mennä. 3D ja iso valkokangas saavat vähän vähemmän omaan leffamakuunkin olevan leffan tuntumaan katsomisen arvoiselta. Voittaa välillä kotisohvan.

Lehti kirpparilta. Annoin siskoni lapselle rahaa ja sai maksaa sen, kun niin kovasti yritti saada myyjän huomion. Ei ylttänyt ihan tiskille vaan huuteli sieltä vähän alempaa. Meinasi omia koko rahan itselleen, mutta suostui siitä lopulta luopumaan, kun lupasin vaihtorahat hänelle. Kalliiksi tuli lehti ;) 


Ennen leffaa nautittu pizza. Hyvää oli. Rasvaa ja juustoa riitti ;) Siinä samalla katseltiin ikkunasta, kun ulkona satoi ja paistoi vuorotellen. Tämän jälkeen istuessamme keskustassa kahvilla oli olo, kuin oltais jossain reissussa. Aika pienillä asioilla sitä saa sellaisen olon aikaan ja hyvin jäi vielä mahassa tilaa irtokarkeille leffan ajaksi. Kyllä onkin ihana tunne, että hampaat alkavat taas parantua ja on mahdollisuus herkutteluun ;) 


Ruusuja. Ystäväni oli jo joku aika saanut ihanan pienen tytön ja pääsin häntä ensimmäistä kertaa tapaamaan. Tyttö tosin heräsi vasta juuri kun olin lähdössä. Ehdittiin jutella monta juttua ja vaihtaa kuulumisia. Ystävät <3 

Siinä muutama mun viikon kohokohdista, jotka puhelimen kuvista löysin. Näiden lisäks tuli kyllä tehtyä paljon muutakin. Nyt ollaan jo lauantaissa ja viikonlopussa, joten mukavaa loppuviikkoa sinne teille myös!

Ruut

4 kommenttia

 1. JOtenkin tosi ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Tykkäsin myös itse näiden värimaailmasta :)

   Poista
 2. Ihania arkikuvia (ja just ihanaa arkea)! Pitäisi itsekin muistaa aina välillä kuvata juuri tuollaisia kauniita räpsyjä arjesta, siis kiitos inspiraatiosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ole hyvä ;) Kyllä täälläkin kuvataan aika usein kaikkea muuta, mutta joskus sattuu sopiva hetki joka on pakko tallentaa :)

   Poista