Kesällä herkutellaan


Mukavaa maanantaita ja alkanutta juhannusviikkoa sinne teille!

Meidän viikonlopun teema oli oikeastaan ruoka. Toki siinä samalla ehditiin touhuta vähän kaikenlaista, mutta pari päivää syötiin hyvin. Grilliherkkuja ja jopa täytekakkua (siitä ohjetta sitten myöhemmin tällä viikolla). Halusin pitää pienet synttärijuhlat ihan vaan siksi, että kesällä on kiva juhlia edes jotain. Oikea synttäripäivä tosin on vasta vähän myöhemmin, mutta näin juhannuksena syntyneenä on oppinut, että silloin ihmisillä on monesti muitakin suunnitelmia ;) Synttärivieraiksi kutsuin ainoastaan siskoni ja hänen poikansa. Oikeastaan poikia varten tämä taisi enemmän olla, mutta tätin synttärit oli hyvä syy juhlia ja siskonikin synttärit olivat juuri, joten siinä oli jo aika monta syytä leipoa kakku. A oli halunnut itse valita synttäriasun ja piti päivää hyvinkin tärkeänä. Hyppäsi jo ovella kaulaan ja kuiskasi korvaan "täti, minä rakastan sinua". B, joka ei yleensä kakkua syö, otti toisenkin annoksen ;) Herkuttelun jälkeen päästiin vielä rannalle uimahommiin. En tiedä, olisiko päivä voinut olla enemmän mieluinen. Nautin joka hetkestä. 


Näin kesäisin ei toisaalta tarvitse edes juhlia, koska jo pelkästään ulkona kahvittelu tuntuu tietynlaiselta luksukselta. Kuppi kahvia ja muutama mansikka ulkona saa ainakin oman mielen hyvinkin iloiseksi. Marjoja ollaan ostettu jo monta rasiaa. Toki myös jäätelöä ja muita herkkuja. Tuleehan tuota kesällä touhuttua jo pihallakin sen verran enemmän, että pieni herkuttelu on ainakin omasta mielestä ihan sallittua. 
 Tänään saadaan ainakin vielä nauttia auringosta ja syödä ulkona. Juhannuksena syödään ehkä hieman enemmän sisätiloissa, mutta se ei haittaa yhtään. Odotan jo kovasti, että päästään yhdessä mökille lomailemaan ja herkuttelemaan. Juhannuksen herkut ja ruokailut kun on jo suunniteltu tietenkin myös ;) Tää nainen nauttii nyt siitä, että hampaat on kunnossa ja suu aukeaa niin, että sinne voi herkkuja työntää. 


Ruut

2 kommenttia

  1. Kesällä herkutellaan ja grillataan. Nautitaan auringosta ja rentoudutaan. Kesä on ihnaa aikaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just noin! Täällä odotetaan jo niin, että päästään mökille herkuttelemaan :)

      Poista