Muistiinpanoja


Koko mun täällä oleilun ajan aurinko on paistanu kuumasti ja ollaan vietetty aikaa lähinnä ulkona. Nyt muutama minuutti sitten alkoi ensimmäistä kertaa satamaan ja oli aika tulla sisälle. Näin kesäisin ei ole paljon väliä onko kyseessä maanantai vai sunnuntai, mutta jotenkin sitä siitä huolimatta aina maanantaisin suunnittelee mielessään alkanutta viikkoa ja käy läpi asioita, joita pitää hoitaa. 

Nyt viimeisenä parina viikkona tuntuu, että niitä hoidettavia asioita on riittänyt ja minä, joka en ihan helposti paperisista pienistä muistilapuista luovu olen huomannut turvautuvani aina vain useammin puhelimen muistiinpanoihin. Nykyään, kun olen unohdellut jopa rahapussia välillä kotiin (johtuen niistä monista laukuista ja siitä, etten muista tarkistaa mikä laukku oli viimeksi käytössä). Puhelin on lähes aina se, joka mukana on. Toki meillä on kotona käytössä myös yhteinen kalenteri, jonne merkitään molempien menot, joista sitten muistutellaan toisiamme aina viesteillä :) 


Puhelimeen muuten löysin hyvin kätevät kuoret yhdestä nettikaupasta. Suojaa edestä ja takaa ja mikä parasta ne kätkee sen halkeaman mikä tuli, kun pudotin puhelimen maahan vuosi sitten. Lisäks tuo haalean vaaleanpunainen väri noissa kuorissa oli ihan kiva sekin. 

No, niissä tämän viikon muistiinpanoista löytyy mm. 

ystävän luo grillailemaan
postita kolme kirjettä
osta herkut ja kakkutarpeet
palauta kirjastoon loput lainat
blogiyhteistyö, muista vastata
äitille mekko korjaukseenUskon, että kalenteri ja pikkuiset muistilaput tulevat taas ajankohtaisemmiksi syksyllä, mutta nyt mennään tällä tavalla. Ilman muistiinpanoja on varmasti saisi kaikkia asioita hoidetuksi ajallaan ja jotkut vaan unohtaisi. On jotenkin itselleen helpompaa, että ne lukee jossain ylhäällä ja tuleehan siitä nyt aika hyvä fiilis, kun voi aina yhden poistaa ja siirtyä kohti seuraavaa. Tärkeitä ja pakollisia hoidettavia asioita kun tulee tässä elämässä eteen aika usein. Osa stressaa enemmän ja osa vähemmän, mutta ehkä pienellä suunnittelulla ne enemmänkin stressaavat tulee hoidettua ilman sen suurempia hermoromahduksia.

 Joskus myös itsensä lahjominen auttaa. Onhan niitä asioita ja paperihommia on myös aika paljon mukavampi hoitaa hyvän kahvin ja pienten herkkujen kanssa. Herkuttelua kun täällä on odotettukin. Siellä muistiinpanoissa voisi kyllä lukea myös, että muista syödä vain pieniä juttuja!! En osaa kuvailla sitä kivun määrää, kun suun aukaisee vähän liian suureksi :) 


Näillä suunnitelmilla uskon tämän viikon sujuvan oikein hyvin ja viimeisetkin paperihommat pitäisi saada nyt tällä viikolla tehtyä, joten sitten vain odotellaan. Se suurin elämää muuttava muistiinpano kun odottaa vielä hetken ja ehkä sen joku päivä voin sinne ylös kirjoittaa. 

Ehkä arvasittekin, että töihinhän mä suunnittelen palaavani. Aikamoista, toisaalta niin kivaa ja vähän myös jännittävääkin. 

Ja lopuksi voisin kirjoittaa vielä loppuviikon täyteen pusuja. Alkaa olla vähän ikävä kotiin, mutta sitä ennen on hoidettava muutama muu asia :) 

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne teille. 

Ruut

3 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Mahtista viikkoa sinnekin :)

    VastaaPoista
  2. Olen kans aikamoinen lopmakonunohtaja - ainakin ennen ollut. Tilanteen on pelastanut puhelimen kuori johon saa laittaa toisen luottokortin ja siinä the pörssissä on sitten toinen luottokortti, käteinen, clubikortit ja muut sälät. The pörssi lähtee vain shoppailureissuille mukaan ;)

    VastaaPoista