keskiviikon kollaasi

Ensimmäiset silmälasit sain jo yläasteella. Pidin niitä ehkä pari kertaa. Sen jälkeen oon tainnu omistaa kahdet muut lasit. Aina tasaisin väliajoin oon huomannu, että tuo kaukonäkö on vaan jotenkin heikko, mutta ei niin heikko, että se haittais elämää. Mieskin ihmetteli kerran, että kumpi näkö mulla on huonompi, vastasin, että ulkonäkö ;) Pärjään siis hyvin ilman laseja, mutta nyt siirtyessä toimistotyöhön ja etenkin päivinä kun istuu palavereissa ja pitää tuijotella johonkin kauemmaksi ruudulle tajusin, että olis se vähän helpompi, jos ei tarvis aina siristellä silmiä. Lisäks tuntu, että mulle jo vuosia sitten määrätyillä laseilla ei enää ihan niin hyvin nähny. Optikolle sain ajan seuraavaksi päiväksi ja jo viikon päästä mulla oli lasit. 

Silmälasien valinta oli muuten todella hankalaa puuhaa. Valitsin tuollaiset aika pelkistetyt Hugo Bossin kehykset ja nyt muutaman viikon niitä käytettyäni oon ollu todella tyytyväinen. Voin kyllä kertoa, että maailma on kirkastunut huomattavasti. En edelleenkään niitä ihan päivittäin pidä, mutta välillä osaan jo olla lasit päässä koko päivän ;) Aina laseja pitäessä mua on häirinny tunne, että oon jonkun takana.

Kuten huomaatte, täällä mietitään kaikkea hyvinkin syvällistä, joten taidan lopettaa tähän. 

Keskiviikon tunnelmissa ja huomenna ollaan jo lähempänä viikonloppua. Kuvassa vasemmalla muuten ihanin silmälasien käyttäjä ikinä. 

Ruut
4 kommenttia

 1. Täällä silmälasit kuuluvat vakio varusteisiin tai pakollisiin varusteisiin. Vuosien myötä niistä on tuulut tärkeä osa pukeutumista.
  Söpö lasienkäyttäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmälaseja on kyllä vaikka minkälaisia ja jos vaan varaa olisi niin olisihan se kiva vaihdella lasein avulla tyyliä :) Tuo pieni on kyllä niin söpö noiden lasien kanssa!

   Poista
 2. Minäkin näen ihan hyvin ilman laseja, mutta hajataitto pirulainen sen verran sotkee, että nyt on pitänyt kaivaa lasit kaapista ja käyttää mm. tietokoneella istuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten mullekin käy nyt kun tuon toimistotyön aloitin, että miloin tarvitsee laseja enemmän. Päiväkotityössä kun riitti, että näkee ne lasten ääriviivat ;)

   Poista