vähän valoa kotiin


Hei vaan ja mukavaa iltaa. Mitenkäs teillä on viikonloppu mennyt? Itse olen käyttänyt koko päivän siivoamiseen. Oikein odotin viikolla, että viimein tulisi sunnuntai ja olisi aikaa siivota kunnolla. Tosin ehdin jo tuossa saunassa ollessa haaveilla, että ostaisi itselleen oikein kunnon siivouksen. Sellaisen, että joku tulisi ja kävisi joka nurkan läpi, mutta jotenkin se tuntuisi tuhlaukselta. Kumminkin tämä asunto on kovin pieni ja tuntuu, että kyllä sitä pitäisi jaksaa se siivota sitten vähän perusteellisemminkin välillä. Sauna kun on pitänyt pestä jo vaikka kuinka pitkän aikaa ja ne ikkunatkin taitaa nyt ilman pesuja mennä. Ehkä sitten joku päivä..


Näin marraskuussa tuntuu, että moni muukin asia tulee tehtyä sitten joku muu päivä. Ainakin meidän kodissa elellään just nyt vähän hitaammalla tahdilla. Eipä se silti haittaa, ehkä tää onkin sellainen kuukausi milloin kotoilu ja jonkinlainen hitaus on sallittua. Töissä kuitenkin riittää sitten päivisin sitä virtaa, joten eiköhän se ole ihan tarpeeksi. 

Tänään huomasin myös, että ennen neljää alkaa olla jo aika pimeää. Kaivoin kynttelikön esiin. Lisäksi olen poltellut koko viikonlopun mun uutta ihanaa kynttilää jonka ostin perjantaina H&M Homesta. Ihana saviruukku jää tuosta vielä sen jälkeen kun kynttilä on siitä palanut loppuun. Kynttilät ja kyntteliköt tuo kyllä kivasti valoa tähän pimeyteen ja itse tykkään kovasti siitä, että on tunnelmaa. Meillä tuo toinen tosin taas tykkää siitä, että elellään kaikki valot päällä, joten siinä riittää arkeen aina haastetta, että saadaan molempien toiveet huomioitua. Nyt siirrynkin tästä takaisin keittiöön tunnelmoimaan ja otan vielä hetkeksi kirjan käteen. Uusi viikko on ihan pian alkamassa ja tästä illasta on otettava vielä kaikki ilo irti :) 


Ruut

4 kommenttia

  1. Kaunis kynttelikkö. Ja, tuo siivoaminen on aivan totta, olisi kiva kun joku toinen kävisi jokaisen murkan rätin kanssa, mutta toisaalta kyllä sitä itsekin osaa siivota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä osaa hyvinkin, mutta kai se on enemmän laiskuutta ja saamattomuutta. Onneks ei aina ite tarvita siivota vaan välillä voi tuo toinenkin auttaa :) jos vaan jaksaa ;)

      Poista
  2. Kyllä meilläkin on valoja lisätty ja kynttilöitä polteltu jo paljon. Led-lamput ovat käteviä, eivät vie niin paljoa sähköä. Tykkään myös tuoksukynttilöistä, jos niissä ei ole liikaa tuoksua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kans, mutta pienissä asunnoissa se tuoksu on monesti aika voimakas. Tuntuu, että nyt oon kynttilöitäkin poltellu vaan viikonloppusin. Ihme väsymys täällä päällä nyt, mutta tiedän, että en oo ainut :)

      Poista