viikko täynnä toimintaa


Takana aika ihana viikko ja viikonloppu. Tämän vuoden ensimmäiset pikkujoulut juhlittiin viime torstaina rakkaiden ystävien kanssa viinin ja hyvän ruoan äärellä. Yhtenä päivänä taas opettelin pienen himmelin (tai sellaisen tähden) tekemistä oljista. Ei tullut valmista ollenkaan, mutta ehkä seuraavalla kerralla. Lisäksi ajatukset ovat olleet aikalailla uusissa tuulissa. Uusien juttujen äärellä ollaan ja se tuntuu todella hyvältä. 

Uusista jutuista puheen, ollaan hankittu talven varalle muutama uusi juttu. Niistä ehkä paras hankinta oli molemmille nastakengät. Nyt voidaan sitten lenkkeillä, oli sitten kuinka liukasta tahansa. Eikä mun tarvi enää roikkua toisen kädessä ja valittaa jokaisella askeleella, etten uskalla edetä. Lisäks ostin itselleni kunnon talvikengät. Ainakin nyt muutaman käyttökerran jälkeen ovat olleet hyvinkin mukavat ja lämpöiset. Talvitakkeja mulla taas oli ihan liikaakin, mutta ehkä tällanen vajaan 20e takki sallitaan silti. Oli sen verran ihana, että en vaan voinu jättää ostamatta. Mies totesikin aamulla, että oon ollu lähiaikoina erityisen onnellinen kaikista uusista hankinnoista. Sallin sen itselleni ja ihan järkeviä hankintoja mun mielestä. Ihan kovin kamala tuhlailija en ole ja eipä perjantaina Black Fridaykaan saanut innostumaan. En olis oikeastaan tajunnu edes koko päivää ellei tuo toinen olis 23:30 sanonu, että ota nyt tietokone käteen ja osta jotain, kun kerran halvalla saa. Kiitos hänelle, tilasin paidan ;) Eilen pääsin viettämään ystävän nelikymppisiä ja siellä juhlahumusssa menikin koko päivä. Nyt aionkin viettää lopun sunnuntain lehtien ja kirjojen äärellä. Sitä ennen kumminkin pieni lenkki ulos. Täälläkin sataa vihdoin lunta ja ulkona näyttää niin nätiltä! 

Mitenkäs teillä on viikko ja viikonloppu mennyt? 


Ruut

4 kommenttia

 1. Hyvistä hankinnoista tulee kyllä hyvä mieli! :) Joskus sitä on vaan sen tarpeessa. Minä kävin eilen Parolan aseman joulumarkkinoilla ja ostin itselleni mm. kauan haaveilemani rouhean keraamisen kahvikupin. Tämä päivä onkin mennyt sitten rauhallisissa sunnuntaitunnelmissa ihan kotona vaan. Mukavaa marraskuun viimeistä viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalta tuo sinun hankinta!! Kyllä ne vaan välillä piristää tosi paljon ne jotkut ihan pienetkin jutut.

   Poista
 2. Hyviä hankintoja olet tehnyt.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Oon myös itekin näistä aika onnellinen.

   Poista