Lomalla on hyvä olla


Koko eilinen ilta meni taas kiinnitellessä tauluja seinille. Hiljalleen hommat siis etenee. Kaikista sisustusjutuista huolimatta oon sitä mieltä, että meidän kaunein taulu on tässä. Se näkymä, joka näkyy heti, kun sisälle tulee. Uskon, että se tulee olemaan ihana myös vuodenaikojen vaihtuessa. En tiedä voiko tällaiseen maisemaan kyllästyä, tottua ehkä, mutta jospa ei ihan heti kyllästyisi..


Oli pakko siirtyä hetkeksi sisälle tuolta ulkoa. Siellä on todella kuuma, vaikka tuuleekin. Nyt on kumminkin kesä ja siitä kuumuudesta me täällä nautitaan. Ainakin tuo yks. Siellä se venyy edelleen terassilla ihan pitkittäin eikä suostu tulemaan sisälle ollenkaan ;)

On muuten ollu niin mukava taas kirjoitella blogia. Heti, kun ei oo työt sotkemassa tätä koneella oloa niin johan on aikaa ;) Katsotaan, saanko tästä vähän innostusta myös syksyä ajatellen. En ole edelleenkään osannut hommaa kokonana lopettaa, vaikka taukoja on ollut valtavasti. Jotenkin nautin siitä, että saan ottaa valokuvia ja mihin mä niitä sitten ottaisin, jos en tänne? Tuskin tuo toinenkaan olis kovin innoissaan katselemassa aina mun hyvinkin yksityiskohtaisia kuvia jostain ruoka-annoksesta ;)


Tajusin tänään, että lomalla oon kohta ollut jo viikon. Mihin tää aika taas on mennyt? Tuntuu, että vasta tähän muutettiin ja niin ne päivät vaan kuluu. Muutaman päivän oli sellainen olo, että ei jotenkin osaa nauttia tai edes ymmärrä sitä, että on lomalla. Siinä asiaa miettiessäni tajusin, että nyt antaa turhien pähkäilyjen olla. Aion nauttia vaan siitä, että saan jatkaa aamulla unia niin pitkään kun nukuttaa ja voidaan Lakan kanssa tuhista yhdessä peiton alla vaikka koko päivä jos siltä tuntuu. Täällä tosin yhdessä vahdataan myös ovea ja odotetaan sitä meidän "lauman johtajaa" ;) kotiin aina neljältä ja joka kerta petytään, kun se vähän myöhestelee ja jää suustaan kiinni, miehet. Nytkin tuolla terassilla nousi jo toinen korva kuuntelemaan kun naapuritaloon tuli auto pihaan. Ei ollu vielä oikea auto se, joten me jatketaan päivystämistä.

Samalla jatketaan myös sitä lomailua. Se me osataan ;)

Aurinkoista torstaita.

Ruut

2 kommenttia

  1. Ihan mieletön maisema! Oi hitsi, olisi kyllä ihan unelma päästä asumaan järven (tai minkä tahansa vesistön) äärelle <3

    VastaaPoista
  2. Meillä tää tais oikeasti olla se suurin syy, että just tää talo ostettiin. Joka aamu tekee mieli avata verhot ihan heti ja vaan katsella ulos :)

    VastaaPoista