Muutama uusi juttu


Aika lämmintä on ollut. Niin oli myös viikonloppuna. Ehdittiin nauttia kiireettömistä aamupaloista terassilla, tehtiin iltaisin pitkiä kävelylenkkejä ja saatiin myös sisko ja hänen poikansa tänne meidän kanssa aikaa viettämään pieneksi hetkeksi. Tuossa muutaman askeleen päässä on mukava uimapaikka ja käytiinkin siellä vähän pulikoimassa. Noina muutamina hetkinä sitä taas tuntui, että nyt on kesä. Muuten kun aika onkin kulunut ihan vaan taloa laitellen. Ehkä sitä voisi hetkeksi hellittää ja huomata, että kaikkea ei ole pakko saada kerralla valmiiksi.

Aika valmista täällä kyllä nyt alkaa olemaan. Yhden huoneen olen jättänyt täysin miehen vastuulle. Hän saa sisustaa sen just kuten itse haluaa, mutta muuten ollaan yhdessä täällä tätä muuta osaa talosta laiteltu taas koko viikonloppu. Lauantaina lähdettiin vielä iltapäivällä pikaisesti Ikeaan. Alkoi nimittäin tulla aika kuuma täällä, kun ei ollut verhoja. Hankittiin siis verhot ja muutama muu tarpeellinen juttu.

Se mitä tänään oikeastaan halusin esitellä on muutama uusi hankinta. Kovin paljoa en ole halunnut uutena ostaa, mutta jotain kumminkin. Tuota Ikean isoa valaisinta haaveilin jo edelliseen asuntoon, mutta tiesin, että se on aivan liian suuri pieneen asuntoon. Nyt kun tilaa on vähän enemmän tuli valaisin taas mieleeni. Tykkään siitä todella paljon. Samoin kun tykkään tuosta pienestä mintunvihreästä valaisimesta keittiössä. Tämä on Ellokselta. Valaisin on muuten just nyt tarjouksessa, jos joku kiinnostuu.

Pieni valaisin tuo jo mukavasti väriä tänne asuntoon. Ehkä taisin vähän innostua noista väreistä, kun oli pakko vielä hankkia tuollainen värikäs rahi. Tämä rahikin löytyi Ellokselta. Samaa sävyä oleva torkkupeitto Ikeasta. Siinä taitaakin olla tämän asunnon värit nyt vähäksi aikaa. Ei liian silmiinpistäviä väripilkkuja, mutta vähän väriä tänne kumminkin kaivattiin. Ei meidän elämä kumminkaan kovin väritöntä ole. Siitä pitää jo huolen tuo koiruli, joka on kyllä aito meksikolainen. Halus viikonloppunakin vetää sen verran pitkiä lenkkejä, vaikka sanoin monta kertaa, että nyt on liian kuuma lenkkeillä. Innostu myös kaivamaan kuoppia, ehkä niissä oli vähän viileämpi oleilla. Ohjemlaa se meille kyllä jaksaa järkätä. Perjantaina sen pesin ja siitä se sitten viiletti suoraan litimärkänä takapihalle hiekkakasaan pyörimään. Käytiin sitten muutaman kerran pesulla.

Nyt se on vähän rauhallisempi, kuten kuvasta näkyy. Se ei pystyny eilen nukkumaan ollenkaan, kun me kokoiltiin huonekaluja yms. Täällä oli sen verran paljon ihania pahvinpalasia yms, että niitä piti kuljetella ympäri taloa.

Saatiin muuten sen verran iso sotku aikaan, että tänä aamuna siivosin monta tuntia. Nyt on siistiä ja en aio tehdä mitään vähään aikaan tämän talon eteen. Tää viikko nautitaan lomailusta ja siitä, että ei oikeasti tarvi tehdä mitään.Mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille myös!

Ruut

2 kommenttia

  1. Mä oon tainnut tuommoista samettirahia Ellokselta ihastella, tosin vihreänä :) Sopisi täydellisesti rottinkituolin kaveriksi, mutta vielä en ole raaskinut siihen sijoittaa. Ja tuo Ikean valaisin on myös ihana, meillä sama ruokapöydän päällä. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo rahi on kyllä kiva! Vaikuttaa tosi tukevalta ja sellaselta, joka kestää. Saa nähdä miten oikeasti kestää, kun tuo yks jo sitä raapii innoissaan :D Mukavaa viikkoa myös sinne!!

      Poista