Me muutettiin
Heippa ja mukavaa heinäkuuta.

Täällä ollaan nyt jääty lomalle ja voi kun se tuntuukin hyvältä. On meidän perheessä tapahtunut muutakin. Me nimittäin muutettiin. Aika kauan ehdittiin taloa etsiä ja kuten kaikki muistatte, niin kerran jouduttiin jo pettymäänkin. Nyt oltiin ehkä vähän liiankin epäileväisiä. Oltiin aika hissukseen koko talosta ja muuttolaatikoitakin uskallettiin pakata vasta, kun kaupat oli oikeasti tehty. Vähän meinas tulla kiire sen suhteen, mutta niin vaan ollaan jo hetki asuttu uudessa paikassa ja nautittu siitä, että nyt on tilaa. Uskon, että me kaikki kolme viihdytään täällä todella hyvin.

Nyt tuntuikin jotenkin luonnolliselta avata tämä kone ja palata näihin blogihommiin. Kesälomalla on aikaa. Toivottavasti ootte jaksanu odotella mua ja mun juttuja. Lupaan, että nyt on ainakin muutama sisustusjuttu tulossa tähän blogiin. Täällä nimittäin ollaan sen verran ahkerasti selailtu Toria ja kaikkia sisustuskauppoja ja eilinenkin ilta ajeltiin lainatulla pakulla ympäri Jyväskylää ja hommattiin meille huonekaluja. Eilen illalla sitten niitä kymmenen jälkeen halusin jo paikoilleen siirrellä. Kiltisti oli mies mukana vaikka sanoikin, että olis kiva jo mennä nukkumaan.

Nyt me kuunnellaan täällä Lakan kanssa ukkosta. Taitaa olla Lakan ensimmäinen ukkonen ja sille on vähän muristava :) Mukavaa kesäpäivää myös sinne teille. Aika mukavaa olla taas täällä.

Ruut

11 kommenttia

 1. Onnea onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin <3
  Ihana tarkkailupaikka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Siinä tuo koira on viihtyny päivästä toiseen. Ei varmasti jää mikään naapuritalon liike huomaamatta :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan hirveän onnellisia kyllä ollaan!!!

   Poista