Huone kerrallaan


Meidän vierashuone, jossa järjestys on muuttunut jo muutaman kerran. Tähän huoneeseen en ole uskaltanut vielä tauluja laittaa jo ihan senkin takia, että siellä huonekalut eivät mielestäni ole vielä löytäneet kunnolla paikkaansa. Vielä tekisi mieli siirtää ainakin kirjahyllyä.

Työhuone taas on vielä kokonaan laittamatta. On siellä tosin ihana työpöytä, jonka löysin Torista jo ihan silloin muuton aikoihin. Puuttuuhan mattojakin ja ehkä muutama kaappi, mutta joitakin asioita on hyvä pohtia hieman pidempään ja ehkä vain odotan, että ne oikeat tavarat tulevat joku päivä vastaan. Nyt ei ole kiire sisustaa ja jotenkin se on tosi mukavaa. Olen aina ollut sisustajana sellainen, että kaikki asiat on saatava kotiin mielellään heti, että voi sitten aloittaa sen elämisen. Ja nyt sitä ollaan vaan elelty täällä osittain keskeneräisessä sisustuksessa. Ehkä se on niin, että omasta mielestään ihana koti antaa jo niin paljon, että kaikki täällä tuntuu olevan ihan hyvin näinkin. Huone kerrallaan kuntoon ja ne huoneet mitkä ei valmiita vielä ole, on hyvä piilottaa ovia sulkemalla.

Sisustuksesta tulikin mieleen, että me päästään lauantaina sisustamaan vielä vähän lisää ja haetaan meidän ihan ensimmäinen oikea joulukuusi tänne. Tuo muovinenhan tuossa on jo jonkin aikaa ollut, mutta meille tarjoutui mahdollisuus saada oikea kuusi, joten päätettiin kokeilla, että miltä se tuntuu.

Nyt kumminkin nukkumaan. Huomenna on perjantai ja jään itse etätöihin, että ei Lakan tarvitse ihan koko viikkoa täällä yksin ikkunasta tuijotella. Hyvää yötä sinne ja mukavaa loppuviikkoa!

PS. Nyt onkin aikainen perjantain aamu. Me nukahdettiin tehokkaasti koko perhe ennen kuin ehdin painaa julkaise-nappia.

Ruut2 kommenttia