Tervetuloa meille


Meidän eteinen.

Muistan varmasti aina, kun ensimmäistä kertaa tämän kodin oven avasin. Taidettiin molemmat ihastua heti siihen näkymään, mikä ovesta sisälle tullessa meitä vastassa oli. 

Näkymästä huolimatta on ihan hyvä, että itse eteinen toimii hyvin. 

Meillä on heti oven vieressä iso kaappi peiliovineen. Kaappiin mahtuu hyvin niin kesä- ja talvivaatteetkin. Eteinen tarvitsi myös pitkän maton, jossa ei hiekka ihan niin helposti näy. Mieluisimpia sisustusjuttuja ihanan Lumme-taulun lisäksi on kolme pientä puista jakkaraa, sekä Granitista ostettu säilytysritilä. Tuohon ritilään on tarkoitus ostaa vielä lisäosia, kunhan kukkaro sen sallii. Ostin sen samalla reissulla hääpukuni kanssa, joten siinä vaiheessa ei sitten muita juttuja osteltu :) Ihanasta reissusta muistuttaa tuo hylly siis! On muuten erittäin kätevä juuri eteisen hyllyksi, voin suositella. Meillä siinä säilytetään avaimien lisäksi koiran hihnoja ja pantoja, josta ne on kätevä napata ulos lähtiessä. 

Tämä eteinen on varsin toimiva ja toisaalta taas tarpeeksi tilava kahdelle ihmisille. Hyvin sovitaan lähtemään kotoa samaan aikaan ja hyvin mahtuu koirakin jalkoihin pyörimään ;) Eteisestä on vielä ovi kodinhoitohuoneeseen, joten sinne voidaan tarvittaessa paeta koko perhe kuraleikkien jälkeen. Voi olla, että joitain pieniä hankintoja eteiseen vielä jossain vaiheessa teen. Yritän nimittäin kiivaasti hävittää niitä kaikkia pieniä kasoja, mitä meille aina kerääntyy ties minne. Toistaiseks mun pikkuiset laatikot tai muut ratkaisut ei ole tuottaneet tulosta sen suhteen. Joskus sitä tarvii vähän enemmän luovuutta tähän sisusteluun tuon miehen kanssa eläessä. 

Nyt onkin aika suunnata askeleet taas sohvalta kohti eteistä. Vielä viimeinen iltalenkki tältä illalta tekemättä ja sitten voi taas hetken huilahtaa. Meillä on ollut täällä aktiivinen päivä, kun saatiin vielä siskon pojat kylään heti työpäivän jälkeen, mutta nyt on talo taas hiljentynyt ja voidaan kaikki kolme kohta käpertyä sohvalle.

Rauhallisia hetkiä myös sinne! 

Ruut

2 kommenttia

  1. Kaunis eteinen ja eikö sanota että eteinen on kodin käyntikortti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin taidetaan sanoa :) Aika harvoin sitä vaan kiinnittää oikeasti huomiota eteiseen. Aloin oikein miettimään ystävieni eteistä ja sitä, että kyllä se katse menee heti sen eteisen ohi tai riippuu tietysti eteisestä, että mitä sieltä nähtävissä on :) Mukavaa itsenäisyyspäivää sinne!

      Poista