Pink

Koko talvi meni aikalailla kirkkaan punaisilla kynsillä ja nyt kevään tullen teki mieli vaihtaa vähän enemmän pinkkiin päin. Mavalan MyDarling on mielestäni nimenä vähän turhankin siirappinen, mutta kynsissä tykkään. Erityisesti niin, että lakkaan pari kerrosta. Yhdellä lakkauksella väri ei ihan niin paljon miellytä. Pysyy muuten kynsissä yllättävän hyvin. Nyt mulla kolmas päivä menossa ja tässä on jo välissä saunottu ja siivottu muutaman kerran. 

 Toinen pinkki juttu, mistä haluan mainita on mun uus Beautyblender. Oon tähän saakka ihan tyytyväisenä levitelly meikkivoiteen omin sormin taputtelemalla. Tätä monet suositteli ja päätin kokeilla. Tuo toinen sen mulle osti, pidin nimittäin itse aika arvokkaana, enkä siksi ole aiemmin hankkinut tätä. Nyt viikon verran käytössä on ollut ja vielä en oikeasti osaa sanoa, että tykkäänkö ihan niin paljon.. Toisaalta meikki levittyy tasaisesti ja nopeasti tämän avulla ja on pysyvä, mutta niin oli mun sormienkin kanssa. Kivalta tuo sieni silti tuntuu käsissä.

Pieni ripaus pinkkiä piristää kyllä kummasti. Pirteä oli päivän aloituskin, kun olin jo 7:30 saanut siivottua koko kodin. Pääsin tänään myös pitkästä aikaa salille ja se oli kivaa se. 

Mukavaa torstaita. 

Ruut


5 kommenttia

 1. Oi, mikä herkkusävy!
  Mä käytän vaan peiteväriä nestemäisenä, niin en ole tuota blenderiä kaikesta hehkutuksesta huolimatta vielä hankkinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten paljon joitain asioita hehkutetaan ja jostain syystä viimein huomaa itsekin ajautuneensa kokeilemaan jotain vaan sen vuoksi :)

   Poista
 2. Ihana sävy!
  Käytän harvoin värillistä kynsilakkaa. Työhöni ei oikein sovellu ja muutenkin en oikein osaa. Kauniita kyllä on!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on niin ohuet kynnet, joten olo tuntuu tosi oudolta jos ei jotain lakkaa ole :) Onhan siinä aina hommaa niitä lakkailla, mutta toistaseks on ollu aikaakin :)

   Poista
 3. Ihania kynsilakan värejä molemmat!!

  VastaaPoista