Päivä pellavalakanoissa
Jos viettää koko päivän sängyssä ihan vain ohjelmia katsellen onko päivä silloin mennyt pilalle? Miten tuntuu, että lähes aina yhden löhöpäivän jälkeen olo on ihan hirveä ja sitä vain miettii, että mitä kaikkea olis voinu tehdä. Onhan se eri asia, jos on kipeä, eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin pysyä sängyssä. Tänään olis ollu. Olisin voinu lähteä ulos, siivota taas kerran tai muuten vaan hääriä muka tarpeellisena. Aamupuuro syötiin yhdessä ja sen jälkeen otin tietokoneen kainaloon ja majoituin sänkyyn. Sarjoja toisensa perään ja välillä pikkanen kipauisu keittiön puolelle. Hyvin ne tunnit kuluu näinkin. Rehellisyyden nimissä toinen samanlainen päivä saattaisi tuntua jo tuntien tuhlaukselta, mutta ehkä mun omatunto kestää tän. Toisaalta tiedän myös, että illaks on ohjelmaa, joten poistun kumminkin kotoa.. 

Ei niitä tällaisia ihan kokonaan sängyssä vietettyjä päiviä kovin usein enää ole, vaikka tekis varmaan välillä ihan hyvä vähän hellittää nyt vielä kun siihen mahdollisuus on. Päikkäreistäkin luovuin jo varmaan vuos sitten.. 

Mikäs se on täällä taas makoilla pellavalakanoissa harmaana päivänä. Pussilakanat on ostettu H&M ja tyynyliinat Annon. 

Mites teidän tiistai on mennyt? 

Ruut

6 kommenttia

 1. Kyllä kunnon löhöpäivä on välillä tarpeen. Mukavaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. On ihanat pussilakanat ja tyynyliinat. Haluaisin meille myös pellavasta nämä. Hinta vain on usein näissä aika korkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen nämä ostanut sillai vähitellen tai seurannut, jos olen tarjouksesta löytänyt. Arvokkaita ovat ja vaikka kuinka haluaisin niin toisia en taida enää ostaa, joten nautin näistä aina senkin edestä :)

   Poista
 3. Huilipäivät tekevät hyvää! Itsekin harrastan niitä silloin tällöin :) Pellavalakanat ovat kyllä niin ihanat! Minulla myös Anno ja h&m, molemmat yhtä hyviä. Harmi ettei Annoa taida enää löytä Anttilan lopun myötä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekevät. Täytyis ihan huilailla useamminkin, mutta jotenkin sitä muka on aina niin kova tarve tehdä ja mennä.. Täällä kans harmitellaan Kodin1 lähtöä kaupungista..

   Poista