Kauneushaaste


Voi mikä ihana aurinko on taas tänään tuolla ulkona paistellut. Käytiin tänään jo tuolla lenkki hiihtämässä ja kivaa oli, vaikka voitelut suksissa tais olla jotain ei niin tälle kelille sopivaa. Töitä sai tehdä, mutta eipä sekään haitannut. Aurinkoa ja pakkasta -2, joten ei paljon täydellisempää keliä olis voinu olla. 

Sitten takaisin sisätiloihin ja ihonhoitoon. Huomasin tuossa viime viikolla, että aika monta purkkia on tullut Lumenen tuotteita ostettua ja jotenkin ovat nyt toimineet omaan ihooni hyvin. Tosin kyllä tuosta ihosta alkaa jo huomata, ettei tässä enää ihan niin nuoria olla, mutta toistaiseksi olen yrittänyt sitä hoitaa parhaani mukaan. Bongasin viime viikolla taas mun mielestä kivan haasteen ystäväni blogista ja kun nämä kaikki kauneuteen liittyvät jutut mielessä tänään ovat niin ajattelin sen nyt sitten tehdä.. 


1. Varhaisin meikkimuistosi

Taisin joskus ala-asteella testailla välillä äitin meikkejä. Tuolloin oma ensimmäinen kosmetiikka ostokseni taisi olla sininen kynsilakka ja sellainen erittäin pinkki huulipuna. Jos oikein muistan niin ripsivärin osti äiti. Muistelen usein sitä, kun toiset eivät saaneet meikata ja oma äitini pyysi, että laittaisin edes ripsiväriä, kun johonkin olimme lähdössä :) Tosin silloin taisin olla jo lähempänä 14.  Meikkailun aloitusta en kovin hyvin muista, mutta tuohon aikaan aloin värjäämään hiuksia sellaisilla muotovaahdon tapaisilla sävytteillä. Punaisella tai ruskealla mentiin monet viikonloput.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Lähes aina ainoastaan huulirasva. Jos jostain ihmeellisestä syystä lähden ulos tanssimaan tms niin silloin mukana puuteri ja huulikiilto. Joskus taas saatan kantaa mukana lähes kaikki arkimeikkiini käyttämät meikit, jos vaan on tarpeeksi suuri laukku mukana. 

3. Lempituoksusi

D&G L'impératrice. Ostin tämän lentokentältä viime vuonna ja kovasti olen tykännyt. Yleensäkin ostan hajuvedet matkoilta. Lentokentältä tai laivalta. Tämä ja Versace Bright Crystal ovat olleet jo pitkään omat lempparini. 

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi

Meikkaaminen tulee sitä helpommaksi, mitä paremmassa kunnossa oma iho on. Kuorinta, naamiot ja hyvät puhdistustuotteet ovat tärkeä osa arkipäiviäini. Samoin kuin omaan ihoon sopivat kosteusvoiteet. Ehkä vinkkinä toimis paremmin se, että kaikkea voi vähän soveltaa. Jos teistailen siskoni ostamia meikkejä en välttämättä aina edes tiedä, mitä ne ovat ja näin olen löytänyt mm. todella pysyviä luomivärejä, jotka oikeasti olivat kulmavärejä ;) 

5. Uusin kosmetiikkalöytösi

Mun punainen huulipuna :) jota en oo vieläkään uskaltanu käyttää muualla kuin kotona. Tosin täällä se otettiin niin hyvin vastaan, että ehkä ei tarvis arkailla ;) 


6. Ikimuistoisin virheostoksesi

Sain blogin kautta testattavaks yhtä naamiota ja se ei käyny mulle ei sitten yhtään. Hyvin kivulias operaatio. Itse en muista ostaneeni mitään, mitä en olis käyttänyt tai ei ainakaan nyt tule mieleen. Johtuu varmaan siitä, että yleensä aina joku muu bongaa jonkun kivan jutun ja mä testaan ja jos se toimii niin ostan vasta sit :) 

7. Meikkivoiteella vai ilman

Mulla meni monta vuotta, että en käyttäny meikkivoidetta ollenkaan, kunnes taas reilu vuos sitten sen aloitin. Iho tuli jotenkin parempaan kuntoon ja ei enää kuivunu niin paljon, joten uskalsin meikkivoidetta taas laittaa ja sen jälkeen se on taas kuulunut osaks mun arkimeikkiä. 

8. Eyeliner vai kajal

Eyeliner. Kajalia käytin joskus nuorena. T: Vanha??

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen

Kosteusvoide. Joka mulla Lumenen syväkosteuttava kasvovoide. Meikeistä ripsari, jos pitäis yks valita. Ripsivärin suhteen en oo uskollinen yhdelle merkille vaan valitsen aina sen, mikä milloinkin kukkarolle sopii. 

10. Tuote, jota haluaisit kokeilla

Just nyt etsin hyvää kasvonaamiota. Se sais olla samalla vähän kiinteyttävä, hyvin puhdistava ja sitten taas kosteuttavakin. Lisäks haluaisin jonkun uuden hajuveden ja sellaisen meikkivoiteen, mikä kävis just eikä melkein. 


Kaunista tiistaita sinne!

Ruut

Ei kommentteja