KotoiluaUlkona tiet ovat jäässä, joten lenkkeilyt on pitänyt vähäksi aikaa unohtaa. Sisällä kyllä tekemistä olen yrittänyt keksiä. Välillä on pitänyt ihan muistuttaa itseään, ettei ihan joka hetki tarvitse siivota. Tervetuloa siis yllätysvieraat, meillä on siistiä.. Eilen sainkin onneksi vieraita, mikä teki ihan hyvää. Täällä kotona kun ei ole kovin iloinen nainen aina odottelemassa. Huomaan, että mielialaan vaikuttaa tosi paljon ulkona vietetty aika ja poissa ovat ne vuodet, kun sisällä viihdyttiin helposti montakin päivää putkeen. 

Innostuin tässä kotoilun lomassa pitkästä aikaa taas soittelemaan pianolla, niin ihanaa. Kirjojen lukuun taas taitaa hetkeksi tulla piani tauko, koska Netflix ilmoitti että Homelandin uudet jaksot ovat saapuneet ja ensimmäisen jakson perusteella taitaa loputkin mennä aika nopeasti. 


Jos päivät onkin seesteisiä kirjojen, lehtien ja ohjelmien parissa, niin illat sitten ollaan pelattu kädet hikoillen Mario vastaan Luigi. Saatan olla normaalisti hyvinkin rauhallinen ihminen, mutta tuo peli saa mut kyllä tunteilemaan senkin edestä. Ihanaa laatuaikaa ;) Toinen varma verenpaineiden nostattaja on penkkiurheilu, josta olen kyllä nyt ollut enemmän kuin mielissäni. Sisällä viihtyy paremmin, kun on jotain mitä odottaa. Tänäänkin tiedossa naisten hiihtoa ja lupasi tuo toinenkin siihen mennessä kotiin tulla, ettei täällä yksin tarvitse jännittää. Kevättä ja ulkoilua silti odotan. Onhan se jo maaliskuu ja sen sanotaan maita näyttävän. Jospa se aurinkokin hiljalleen taas tulisi esiin ja sulattaisi ne loputkin jäät. 

Nyt menen hakemaan lisää kahvia.
 Toivottavasti teillä on siellä ollu vähän enemmän tapahtumia ;) 


Mukavaa torstaita!

Ruut

8 kommenttia

 1. Ei löysitkös muuten sen Juha Tapio nuottikirjan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin, mutta Prismassa taitaa olla yks edullisimmista. Kunhan kukkaro antaa myöten niin enköhän käy sen sieltä nappaamassa :)

   Poista
 2. Anonyymi3/02/2017

  Kotoilu on kyllä niin parasta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, mutta sit kun se muuttuu tollai pakolliseks niin ei se ihan aina siltä tunnu.. Onneks suurimmaks osaks tuntuu :D

   Poista
 3. Kotoilu on ihanaa, mutta tuo liukkaus ja loskaisuus kyllä harmittaa. Olisi mukava lenkkeillä, meillä ei vaan pääse juuri nyt pihasta pois ilman jalkojen kastelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ainakin täällä taas ihan kunnolla lunta ja pakkasta ja jäätiköt vähäksi aikaa piilossa. Odottelenkin just miestä kotiin niin päästään yhdessä lenkille :) Elämän pieniä iloja :)

   Poista
 4. Kotoilu on mukavaa puuhaa ja antaa virtaa arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee. Alkaa jo tuntumaan, että tässä parin vuoden kotoilun jälkeen sitä virtaa olis muuhunkin ;)

   Poista