mitä asioita jakaa ja mitä ei?


Viikko on ollut täynnä tunteita ja ajatuksia. Paljon on blogeissa ollut keskustelua siitä, että mistä kirjoittaa ja mitkä asiat pitää omanaan ja myöskin siitä, että miten täällä blogissa on vain se aika pieni osa omasta elämästä. Aikoinani bloggaamista aloitellessa mielessä oli vahvasti sisustusaiheet ja edelleen niistä mielelläni kuvia napsin. Teksti taas taitaa olla enemmän sieltä omasta elämästä, jos ei nyt ihan päiväkirjamaista, niin jotain tarinointia kumminkin. Aloittaessani uutta blogia lupailinkin osittain, että täällä mennään vähän enemmän pintaa syvemmälle. En nyt tiedä oliko Way of passing time- blogini niin kovin pinnallinen sekään ja toisaalta olen siitä edelleen jollakin tavalla ylpeä. Silloin aloitellessa koko touhu oli niin uutta ja ihmeellistä ja se blogi vei minut mukanaan moniin paikkoihin ja oli silloin jopa pieni sivutulon lähde. Nykyään mennään siis hyvinkin harrastuspohjalla ja sekin on osaltaan aika ihanaa se. Vähemmän paineita ja enemmän minua. 


Ihania asioitahan sitä haluaa jakaa ja niitä kuvailla. Osaltaanhan se oma elämä on sellasta, että ihan kovin usein ei mitään hirveän mullistavaa tapahdu ja ne jotkut vaikeudet saattaa jatkua pidempäänkin, joten ei niitä halua toistella. Eikä kotiin tule hankittua uusia juttuja eikä käytyä uusissa hienoissa paikoissa. Arki on arkea ja mulla se vaihtelee ihan kamalasti oman voinnin mukaan.

Ei sinne ruudun toiselle puolelle välttämättä halua ihan aina kertoa, että viimeiset päivät täällä on kyynel jos toinenkin vierähtänyt. Käveleminen on ollut osittain niin kivuliasta, että yhtenä päivänä tuo toinen talutti minut lenkille ja eilen pääsin yksin postilaatikoille saakka. Niitä tunteita, kun oma koti tuntuu enemmän vankilalta, kuin lepopaikalta tai kuinka tuntuu, että kaikki viehättävyys on kadonnut ja tilalla vain väsymystä. Nekin on silti osa elämää, onneksi vain pieni osa ja siinä ympärillä on sitten kaikkea niin paljon parempaa. Ajattelen aina jotenkin niin, että ihmisiä tässä ollaan ja meidän jokaisen elämään mahtuu niin monenlaista, eikä kenenkään elämä ole ihan samanlaista. Tosin kyllä mä hetkeks voisin osan jutuista antaa jollekin muulle ;) 


Se niistä henkilökohtaisuuksista. Tämän perjantain jutut on tässä. Uus kirja, monta kuppia kahvia, blogihommia ja ulkoilua. Illan lopuksi sitten saunaan ja lupasi tuo mies tuoda mukanaan pizzaa, joten aika kiva päivä tulossa. 

Näistä kuvista vielä muutama sana.. 

Kirjoina nuo tuollaiset vähän jännittävämmät ovat olleet nyt aika luettuja viime viikkoina ja tuo uusin kuulostaa sen verran lupaavalta, että odotan jo lukuhetkiä. Kameralaukkuna mulla on kirpparilta löytynyt nahkainen laukku. Kauan sellaista etsin ja olin jo Kreetan matkalta yhtä ostamassa, mutta onneksi maltoin mieleni, koska tämä maksoi vain muutaman euron ja on just sopiva kameralle ja sen tarvikkeille. Saunassa meillä käytössä Annon pellavaiset laudeliinat ja saunan jälkeen talvinen hiusnaamio aikoinaan Goldwellin kanssa yhteistyön yhteydessä saatu. Tekee hiuksista ihanan pehmeät ja on ollut riittoisa purkki. Luontokuva lähirannasta, paras paikka! 


Mulla on täällä televisio auki ja taustalla hiihtokisat. Olin jo hetkeksi unohtanut miten mukavaa tää penkkiurheilu voi olla. Antaa hyvin motivaatiota omiin liikuntahetkiin ja alankin nyt vähän jumppailemaan. Tän viikon kotijumpat on ollu hieman vähemmällä, joten on aika ottaa itseään niskasta kiinni. Lupasin miehelle, että otan tän päivän rauhallisesti ja laittelinkin äsken hänelle viestiä, että täällä on imuroitu, pesty pyykkiä, käyty kävelemässä ja kaikki hyvin rauhallisesti ;) 

Mukavia perjantaihetkiä teille myös!

Ruut

8 kommenttia

 1. Kuulostaa mukavan rauhalliselta perjantailta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se kyllä olikin ja jos mahdollista niin lauantai oli vieläkin rauhallisempi ;)

   Poista
 2. Hyvältä kuulosti päiväsi ❤ Ihana tuo laukku, tarvisin samanlaisen kameralle, kun vain raskisi ostaa... Hyvää yötä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no itse etsin tuota myös tosi kauan, mutta kaikki oli ihan liian kalliita. Kaks euroa onneks oli sen kipurajan sisällä :D

   Poista
 3. Niinhän se on, ettei ihan kaikkea viitsi suoltaa tänne. Ei siinä kyllä mitään pahaa ole, jos jotkut haluavat kirjoittaa kaiken nettiin. Ei vaan ole ollut kauhean hauskaa nyt lukea vaikka 5 vuotta vanhoja kirjoituksia.. Aika paljon myötähäpeää saanut vain tuntea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just noin ja ehkä se on niin, että pitää vaan ajatella tän olevan oma blogi ja ite tänne kirjoittaa just sen mitä haluaa :) Ei ottaa turhan vakavasti kaikkea ja sillai, että tää olis kumminkin itselleen kiva harrastus ..

   Poista
 4. Rajan vetäminen aiheiden kirjoitteluun on joskus itsellänikin tuottanut päänvaivaa, mutta joku joskus sanoi viisaasti, ettei kirjoita mitään sellaista, mitä ei voisi kahvipöydässä kertoa. Aika kiva ajatus. :) Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on viisaasti sanottu ja hyvä muistaa :)

   Poista