Värejä elämään


Viisi päivää meni ihan ilman tietokonetta. Oli mukavasti ohjelmaa ja vieraita. Muutama päivä kului kaupungissa kierrellen. Auringonpaiste on varmasti pistänyt myös tämän naisen päätä vähän sekaisin ja huomaan, että värejä elämään on tullut. Välillä sitä elellään turhankin vaaleanpunaisin ajatuksin ja välillä nähtiin jopa punaista, ihan pikkuinen hetki ;) Mieli on yleensä sellainen rauhallisen sininen ja ruskeita silmiä jaksan tuijotella päivästä toiseen. Omat hiukset taas ovat alkaneet olla jo uhkaavan keltaiset ja iho voisi olla vähemmän valkoinen.Viikonloppuna löysin itselleni tuollaisen hennon vaaleanpunaisen, ehkä jopa hieman lilahtavan neuleen ja hetken mietin, että onko tämä nyt ihan oikeasti sellainen mitä haluan. Jo toinen lila vaate kuukauden sisällä ja se oli se väri, mikä ei edelleenkään itseäni niin miellytä. Jostain syystä ostin neuleen silti ja tykkään edelleen. Toinen väripilkku oli postissa tulleet uudet Adidaksen lenkkarit. Näillä ajattelin piristää mustia ulkoiluvaatteita. Aika monta kertaa niitä sovittelin, kun tuo kukkakuviokaan ei ole ihan sitä ominta tyyliä, mutta jostain syystä ne päätin pitää. Kovasti ollaan siis menty pois siitä niin ihanasta ja tutusta musta-valkoinen-harmaa maailmasta ja toistaiseksi se tuntuu hyvältä. 


Olkoon elämä ainakin hetken vähän värikkäämpää. Sillai sopivasti, ettei ihan ala ahdistamaan ;) Ahdistua ehdin viimeistään huhtikuun alussa, kun tuo toinen meni ja varasi mulle hammaslääkäriin ajan. Se paikka on mun oman pelkokertoimen huipulla (pimeiden metsien lisäks) ja oon jo aika kauan yrittänyt suostutella itseäni sinne. No, nyt mut viedään sinne lähes väkisin. Ovela mies.. 

Mukavaa alkanutta viikkoa sinne. Olkoon se täynnä ihania juttuja ja kauniita värejä!

Ruut

4 kommenttia

 1. Kaunis väri tuo marjapuuronpunainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan kans jotenkin ihastuttu siihen :)

   Poista
 2. Oi, niin kutsuvan näköinen sänky ja ihanat sävyt lakanoissa! Mä luulen, että näistä kuvista inspiroituneena mun täytyy myös ostaa pellavalakanoiden sekaan kuviolliset tyynyliinat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Mä olin jo jossain vaiheessa luopumassa noista tyynyliinoista, mutta onneks säästin sit kumminkin :)

   Poista