Tänä torstaina

 
Kello ei ole vielä edes lähelle kahdeksaa ja olisin jo ihan valmis yöunille. Ei sillä, ettei viime yön unet olis ollu hyvät, mutta jotenkin vaan tänään vähän väsyttää. Viikko on mennyt taas nopeasti leffoja katsellen, kirjoja lukien ja lenkkeillen. Neljä päivää ihan vaan kotona, eikä viikonlopuksikaan mitään suunnitelmia. Ihan hyvä just näin.

Viikonlopulta odotan eniten sitä, että pääsen taas herkuttelemaan. Mun "Miks en saa edes palaa suklaata?" Aina Inkeri Ankeisen (mun lemppari hahmo uudessa Putouksessa) äänelläkään ei tehonnut, joten kai se on lähdettävä mannapuuron keittoon.


Rauhallista elämää samalla, kun aivot menee tuhatta ja sataa. 

Mitä ihmettä teen kesän jälkeen? Mitä kaikkia paperijuttuja on vielä hoidettava? Kävisinkö huomenna kirppareilla vai näkisinkö ystäviä? Miten jaksan taas herätä kuudelta? Miks mulla ei oo mitään kivoja vaatteita? Miks lettikampaukset onnistuu kotona, mutta ei sitten kun oot lähdössä johonkin? Miks hyvät kirjat loppuu aina ihan liian aikaisin? Kuinka paljon liikuntaa on tarpeeks? Onko tässä herkkulakossa viikolla mitään järkeä? Mitä kaikkea haluaisin tehdä nyt keväällä? Osaanko varmasti käyttää tän ajan kotona mahdollisimman hyödyllisesti? Mitähän ostaisin mun Lindexin lahjakortilla? Tehdäkö pizzaa viikonloppuna? 

Siinä muutama asia, mitä mietin tänään päivällä lämpimiä voikkareita syödessä ja kirjaa lukiessa ;) 


Mukavaa ja rentoa torstaita <3

Ruut

2 kommenttia

  1. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitos. Viikonloppu oli niin mukava, että en edes blogiin ennättänyt ja tämäkin vastaaminen jäi näin maanantaille..

      Poista