mitä tänään syötäisiin?

Yksi ehdottomasti kesän parhaita juttuja on grillailu. Grilliruoka on maistunut ja maistuu hyvältä joko kahdestaan tai sitten isommalla porukalla. Muutama kuukausi vuodessa, jolloin on helppo keksiä, että mitä ruokaa syödään tai tarjotaan. Eikä tarvitse itsekään kovin montaa tuntia keittiössä oleilla, kun ruoka valmistuu ulkona ja sen joku toinen yleensä valmistaa. Mukavaa vaihtelua sanon minä ;) 

Viime viikonloppuna grillailtiin kahdestaan muutamana päivänä ja sunnuntaina isommalla porukalla. Meidän molempien lemppareita on täytetyt herkkusienet. 

Täällä siis yritetään elää kuin sitä kuuluisaa viimeistä kesäpäivää kaikin mahdollisin tavoin ja kylläpä tuntuu siltä, että aivot onkin jotenkin lomalla. Olo on sellainen mukavan seesteinen ja päivät kuluu milloin missäkin puuhassa. Tämä taitaa tapahtua lähes aina tässä vaiheessa kesää ja se tuntuu varsin hyvältä. 

Leppoisia kesäpäiviä myös sinne teille grillin äärelle tai keittiöön, kunhan muistatte syödä hyvin. Kesällä kun sekin tuntuu jotenkin sallitulta. Kesäherkut, nam!

Herkkusienten ja pihvien lisäks jäätelö kuuluu kesään. Ehkä myös mansikat, herneet, itse pyydystetty kala ja tietenkin kylmät juomat. Eilen illalla istahdin telkkarin ääreen kädessä yksi kylmä pina coloda ja edessä kulho mansikoita ja muutama pala suklaata. Kyllä muuten hymyilytti. 

Mukavaa tiistaita. 

Ruut


4 kommenttia

 1. Ihania syötäviä, kyllä se syöminen onkin mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, pitäähän sitä jotain iloja olla ;)

   Poista
 2. Ihanaa syötävää. Kesä ja grilli, ihana yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tää kausi jatkuu vielä vähän aikaa. Ainakaan toistaseks en oo saanu pihveistä yms tarpeekseni ;)

   Poista