20x kesä
1. Aika monta kesää ehti kulua tässä välissä, jolloin ei uitu ollenkaan tai sitten vain kerran. Tänä kesänä sinne järveen vaan on ollut jotenkin mukavampi mennä. 

2. Tämän kesän parhaat hetket on kyllä koettu mökillä. Kovasti toivon, että sinne taas pian päästäis. 

3. Pieniä muutoksia omaan pihaan saatiin vihdoinkin tehtyä. Naapuritkin totesivat, ettei ole tämä piha koskaan näin siisti ollut. Hommaa riittää vielä, mutta aikamoisesta viidakosta oli alunperin kyse. 

4. Paras kesälukeminen tähän mennessä on ollut Eve Hietamiehen Hammaskeiju, jonka sain vihdoinkin varattua itselleni kirjastosta. Hauska ja viihdyttävä. 

5. Vaikka tuo toinen pääsi jo ulkomailla käymään ja itsekin vielä odotan meidän yhteistä reissua naapurimaahan niin kyllä vaan Suomessa on mukava matkailla kesällä. Ollaan siirrytty ajelemaan pienemmille teille ja ihan vaan ihailemaan kauniita maisemia.

6. Kesän yksi lemppari vaatteista on ollut Stadium outletista löytyneet t-paidat, joilla hintaa oli vaan vajaa 5e. Ostin heti kaksi valkoista jo pelkästään siksi, että jostain syystä heti valkoinen paita päällä alan syömään ruokaa ketsupilla tai pilkon punaista paprikaa. Tahroja tulee taatusti. Valkoinen myös käy kaiken kanssa. 

7. Aurinkolaseja on tänä kesänä ollut käytössä viidet ja monesti otan muutamat mukaan, kun en osaa päättää, mitkä laittaisin päähän. 

8. Olen ollut enemmän kotona kun koskaan. Jossain vaiheessa se vähän ahdisti, mutta sen jälkeen aloinkin nauttimaan tästä. Just nyt olo onkin hyvin onnellinen ja en haluais olla missään muualla. 

9. Blogi on välillä ollut hyvinkin hiljainen ja on ollut useita hetkiä, jolloin kameran tai puhelimen esiin ottaminen olisi tuntunut niin kovin turhalta. 

10. Jossain siellä syvällä on ajatus töihinpaluusta ja kesäpäivien kuluessa se vähän jännittää. 

11. Sadetta on riittänyt, mutta joku huolehti, että jos ei muuta niin mulla olis ainakin elokuvia ja sarjoja tarpeeks täällä mua viihdyttämässä. Aamupalan nauttiminen sarjoja katsellen on kyllä ollut sadepäivien ilo. 

12. Kovasti odotetaan, että päästään poimimaan omalta pihalta marjoja. Siellä onkin kypsymässä ties mitä herkkuja. 

13. Aina ei ole mahdollista matkustaa kovin pitkiä matkoja ja tänä kesänä onkin ollut aikaa ottaa puhelin käteen ja soitella ystäville. Muutama tunti puhelimessa jutellen on tuonut kaukana asuvat ystävät taas hetkeksi ihan siihen lähelle. 

14. Kesäkuinen päivä eläinpihalla, juhannuksen mökkireissu, monet monet grillailut, lasten syntymäpäivät, ystävien kanssa ruokailut, mummon hautajaiset.. Yhteen kesään mahtuu monenlaista.

15. Yksi yö on tullut nukuttua makuupussissa ihan vaan todetakseni, että kuuma oli. Oltiin reissussa ja majoituttiin sisätiloihin ja meidän huoneeseen porotti aamulla aurinko aika kuumasti. 

16. Vadelma-lakritsi ei jäätelönä ollut kovin ihmeellinen. Perus suklaa tai lakritsi jäätelöpallo on aina varma valinta, mutta välillä on kiva maistella muitakin makuja. 

17. Iskelmäfestareilla tuli oltua ensimmäistä kertaa, vaikka Jämsään ei nyt ihan kamalan pitkä matka täältä ole. Lauri Tähkän keikka yllätti positiivisesti. 

18. Kesän alussa olleet hammasoperaatiot olivat varmasti kesän pelätyin juttu, mutta näin jälkeenpäin en voisi niistä onnellisempi olla. Onnea on mies, joka niitä salaa mulle varailee. 

19. Samainen mies onneks haluaa myös välillä hemmotella ja laukussa mua odottaa lahjakortti kauneushoitolaan, jonne olisi tarkoitus vielä kesän aikana mennä. 

20. No, oikeastaan muiden kesän.. mun kesähän loppuu tunnetusti elokuuhun. 

Mukavaa viimeistä kesäviikkoa myös sinne teille ;) 

Ruut

2 kommenttia